tlumice
- Reklama
Tak jsem se objednal do opelu na vymenu vsech tlumicu a posledniho dilu vyfuku...
Pro srovnani uvadim par cen alternativnich opravcu:
Auto Tom - majitel byvaly zamestnanec opelu ma i diagnostiku
--po dlouhem pocitani vyblil cenu 14 tisic...
Běžný Franta opravář - díly cca 5 tisic predni, cca 3 tisice zadni, vyfuk 3,5 tisice... s praci cca 12 tisic...
Opel Euro Car Vik - komplet vsechno momentalne v akci 9600 kc...
O cem tu kdo vubec premysli???
Běžný Franta opravář - díly cca 5 tisic predni, cca 3 tisice zadni, vyfuk 3,5 tisice... s praci cca 12 tisic...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
-
mimo akci asi 15000Pavel Brno píše:Tak jsem to schválně počítal a běžný opravář Pája by to udělal za 9500 s tlumičema KYB. Takže ta cena v Opelu je úplně v pohodě. Jen by mě schválně zajímalo kolik by to tam stálo když to není v akci.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
me proste jen zajimalo jak zhruba maji tlumice vydrzet a jaky kod maji origo co se tam davaji, ne navrhy na reseni o kterych vimPleshoun píše:Tak jsem se objednal do opelu na vymenu vsech tlumicu a posledniho dilu vyfuku...
Jak dlouho vydrzi tlumice ti nikdo nerekne... je to zavisle na povrchu po kterem jezdis, na tom jaky mas motor (vaha), styl jakym jezdis, kolik toho rocne najezdis apod...Kaz píše:
me proste jen zajimalo jak zhruba maji tlumice vydrzet a jaky kod maji origo co se tam davaji, ne navrhy na reseni o kterych vim
Jestli mas tlumice v poradku ti reknou v opelu na prohlidce (ja vyuzil letni prohlidku pred dovolenou za 99kc)... mam na aute puvodni (5 let) a stojej uz za prd... takze pocitej cca 5 let
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
presne na te prohlidce jsem byl, prohlidka pred dovolenou za 99,- a predni mam v kyblu, auto je z 2000Pleshoun píše:Jak dlouho vydrzi tlumice ti nikdo nerekne... je to zavisle na povrchu po kterem jezdis, na tom jaky mas motor (vaha), styl jakym jezdis, kolik toho rocne najezdis apod...Kaz píše:,-
me proste jen zajimalo jak zhruba maji tlumice vydrzet a jaky kod maji origo co se tam davaji, ne navrhy na reseni o kterych vim
Jestli mas tlumice v poradku ti reknou v opelu na prohlidce (ja vyuzil letni prohlidku pred dovolenou za 99kc)... mam na aute puvodni (5 let) a stojej uz za prd... takze pocitej cca 5 let