HerryCZ píše:Huraaa Radegast, sice jen 10° ale Radegast (U nas se vetsinou slope 12°).
No a u nás se zase pije Ostravar 12°.Ta desítka je tak dobrá na to furt běhat na záchod
No já myslel Joeli,že by jsi na náš soudek pivíčka nemusel přispívat ani korunu.Já bych se o vše postaral a s klukama by jsme se na to nějak složili.Mám kousek od práce pivovar a není problém tam zajet.Myslím si,že by mi šefík z práce i půjčil chlaďák,co používá na firemních akcích a o čepování bych se postaral já sám,teda do té doby,co bych trefil k té pípě a dokázal bych z ní nějaké to pivko vytlačit.Prostě my na severní moravě jsme zvyklí na tu dvanáctku a ta desítka nám jde proti srsti.Myslím,že mluvím za více kluků

Joeli jde mi jen o to,jestli by ti tato věc nevadila.Vím,že na Moravě máte vynikající vinaře,pálí se tam VÝBORNÁ,ale VÝBORNÁ SLIVOVICE a jiné vynikající pálenky,ale to pivo mi prostě vadí.Už kdysi když jsme tam jezdili s klukama pod stany a viděl jsem v tom tvém okolí v hospůdkách Kozel 10,Starobrno 10 další deseti stupňová piva,tak mi bylo do breku.Vím,že semo tamo se našla i nějaká ta 11°,ale i to stálo za prd.Prostě nechci se dostat s tebou do nějakého sporu.Věřím tomu,že kdyby jsi čepoval 12ku,tak by ti většina kluků poděkovala a neboj se,že by se to nevypilo