POKEC k celorepublikovému srazu
-
Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.9 09, Smraďavka, REGISTRACE
V CENIKU UBYTOVANI UŽ SE POČITA I ZE ZISKEM,KDYŽ PŘIJEDU NĚKDE DO SERVISU A PŘEČTU SI VYMĚNA OLEJE I Z PRACI 1000.KČ,TAK ZISK Z VYMĚNY BUDE V TETO CENĚ,NAPŘIKLAD,CHAPEŠ O ČEM MLUVIM?
Naposledy upravil(a) AntonioBanderas dne 24 srp 2009, 19:21, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych tohle OT presunul do https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=11958
PS: Ja jsem myslel zisk navic nez normalne. A zbytek co jsem psal samozrejme plati.
PS: Ja jsem myslel zisk navic nez normalne. A zbytek co jsem psal samozrejme plati.
-
TOS TREFIL HŘEBIK NA HLAVIČKU,PŘESNĚ HERRY 

No a co takhle těch 50Kč navíc použít za poplatky příchozích plateb? Já mám např. na podnikatelském jen za pouhé vedení účtu poplatek 130Kč
Takže když bych k tomu pak připočítal ještě poplatky za příchozí platby, tak to mám možná i celé životní minimum v tahu 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
TUDIŽ ZADARMO ANI KUŘE NEHRABE,NEBO CO JSTE MYSLELI ŽE V TE PRDELI SE VYPISUJE NA UBYTOVANI POŘADNIK?NEBUDTE NAJIVNI,JE TO JEN KOMERČNI TAH,JOEL VI O ČEM TADY PIŠU,VID ?
-
ANO,REGISTROVAL JSEM SE JEN PROTO ABYCH TO ZDE NAPSAL,SKODA ŽE NEVYŠLA REALITY ŠOU V RADIU HITY PRASKAČ,TO BY JSTE SI POSLECHLI,A TY SI KAMARADE MUSIŠ UVĚDOMIT KDE SIS POUŠTĚL HUBU NA ŠPACIR,TADY ASPON VIDIŠ ŽE LIDI JSOU KURVY,A TY BUDEŠ ZRĚJMNĚ JEDNA Z NICH 

Re: POKEC k celorepublikovému srazu
JoeL píše:Panove panove...vzhledem k tomu, ze spousta z vas chce prijet az v sobotu a nekteri clenove jiz ucast zrusili uplne, tak mam obavy, aby nejaky sraz vubec byl...
Vsichni, kdo jeste platbu neposlali, ucinte tak az prvni tyden v zari...pokud bude ucast slaba, uvazuji o zkraceni srazu jen na SO-NE (a tem co jiz zaplatili bych pochopitelne preplatek vratil!). Takovy mega sraz da spoustu prace a starosti a (nezlobte se na me) kvuli 20-ti autum to za to vazne nestoji...![]()
V prvnim hlasovani odklikalo ucast (pokud se nemylim) dost pres 50 aut...a vedelo se dlooouho dopredu, ze se jedna o PA-NE a termin byl dany. Chapu, ze do toho muze skocit hodne neprijemnych situaci (viz Saša), ale neni nas na foru 30...
...ale kdo me zna, tak stejne vi, ze jsem vrchni plasic a ze ten sraz udelam stejne tak, jak jsem slibil a ze me nikdo svoji neucasti vuuubec nenasere...![]()
![]()
Chlape nenech se zblbnout

Tak trochu nechápu o co ti jde,jestli je Joel tvoje konkurence nebo o co Ti jde?Mohl jsi se nabídnout ty že to celé zorganizuješ,a tak obrovský vývar jak máš na mysli,tak jsi mohl shrábnout.Samozřejmě že Joel shání využití pro svůj pronajatý areál,a jedno z využití našel.A nevidím na tom nic špatného,a ta cena je taky hodně slušná za ubytování a jídlo.Navíc Joel jezdí s náma na srazy,a udělal už jeden minisraz pro deset (nakonec 20) lidí ,kde bylo jídlo a ubytování zdarma.Na tom měl taky vývar?
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
dada77: Času je dost, tak se domluvíme, nebo snad vyjde nějakej ten srazík v Ústí n.L., tak pokud přijedeš tam, tak se můžem domluvit i tam. Já určitě pojedu směr Lovosice a po D-8 na Prahu, je to pro mně nejjednodušší. 

-
ŘIKATI NĚCO REKLAMA?KDYŽ POZVU 20 LIDI NA PIVO A ŠLICHTU,TAKY MĚ BUDOU VYCHVALOVAT,A CO MUŽE BYT LEPŠI REKLAMA NEŽ LIDI CO SEM PAK NAPIŠOU JAK JE TO TAM SUPER
KONKURENCE NEJSEM ALE SERE MĚ JAK SVAS VŠECH DĚLA VOLY :|A PAK SE NA VAŠ UČET DOBŘE BAVI 

Naposledy upravil(a) AntonioBanderas dne 24 srp 2009, 20:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
nechapem preco sem tahas vase problemy nikoho to tu nezaujma joel sa ponukol a kona sa to tam tak vifiiic 

Milý Antonio, by mne zajímalo, jestli se alespoň JoeLovi představíš, nebo jestli tady jen házíš špínu a sliz a bojíš se ukázat svoji identitu. A to jestli někdo na mne vydělá 50 nebo 100 Ti může být ukradené a asi nejsi jediný, kdo se podíval do ceníku...
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
Ty bláho,už jsem trošku vychladnul
AntonioBanderas : svůj názor jsi nám řek a asi to už stačilo
Na takové kecy tady nejsem zvedav já a asi ani ostatní... Plnou hubu keců...
Jooo,hold doma u PC se to kecá co??? Docela rád bych tě vidět osobně
Hmmm a nebo raději ani nééé,takové lidi nerad potkávám

Hmmm a nebo raději ani nééé,takové lidi nerad potkávám

-
- Kontaktovat uživatele:
Mily Antonio, tak nam povez jak si pousti hubu na spacir co teda tvrdi?? Jinak lidi kteri radi okradaji ostatni a jeste se tim bavi, je tady vic. Tim jsem nechtel nic rict o Joelovi, protoze nevidim do pozadi a navic ta cena mi nepripadne vylozene na zbohatnuti.
asi jsem na tvrdlejale je jasný že elektrika a voda není zadarmo a jestli chce zbohatnout tak si neviděl ceny jinejch kempu já jedu za partou lidí a né počitat kdo má zisk i když je znás mizernej zisk
tak se měj a bud frajer a přihlaš se taky 

ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000