Škrábance

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Alex00007

Škrábance

Příspěvek od Alex00007 »

Koupil jsem modrou Astru rv 2000, po jedne zenske a jak se dalo ocekavat auto je poskrabane ze vsech stran i ze strechy.
Nektere hluboke skrabance jsou zamazane cernou barvou.

Napovi mi nekdo cim tu cernou barvu odstranit, abych to mohl pretrit spravnou barvou.

Na male skrabance jsem kdysi videl nejaky nanotech vosk, co skrabance zamaznul a mirne obnovil barvu, nevite nekdo jak se ten vosk jmenuje?

Diky
Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Re: Škrábance

Příspěvek od Defender »

Tak ta supr nano ultra 3D technologie od Sonax a je úplně, ale úplně na pikaču (mám ji taky) :( , kup si Color Magic+ od želvy na tvojí barvu a bude to o 200% lepší výsledek než Sonax 8)
Mobil : 602318645
palix

Příspěvek od palix »

na škrabance som použil Turtle Wax safe cut... Ale samozrejme som ich nemal pretreté čiernou farbou ;) Jedine, žeby bolo auto čierne. Celkom to s tým ide - len to chc e trochu práce. Záleží aj od hĺbky škrabanca.
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Pico

Příspěvek od Pico »

Ja som kúpil Color magic + a je na dve veci. Tá ceruzka taktiež. Mienim skúsiť to čo spomína Palix.
Astra II
palix

Příspěvek od palix »

Ten Turtle wax safe cut je super ;). Na mojej Royal-blue je vidieť všetko. Na budúce už kúpim len auto s metalízou - svetlý odtieň (strieborná a podobné odtiene). Možno keby som vzal bielu, tak by bola údržba jednoduchšia ;). Ona tá modrá vyzerá super po umytí, ale len chvíľu :(...
Pico

Příspěvek od Pico »

Palix mám rovnakú farbu a dodnes ľutujem, že som nezobral striebornú metalízu. Bojím sa o auto čo len oprieť dlaňou, aby som nepoškodil lak. Predtým som mal F-ko strieborná metalíza a lak vyzeral lepšie po 9 rokoch ako na mojej teraz - škrábance.
Astra II
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

palix píše:Ten Turtle wax safe cut je super ;)
http://uni.autodoplnky.cz/turtle-wax-sa ... -s29721530
To myslíš tohle v tubě ? Tak to asi ruplo na auto celý co, teda pokud jsi to nedělal jen lokálně a asi to musí být dost velká makačka ne :( Přirovnal bys to k práci s Tempo pastou ? :D
Mobil : 602318645
palix

Příspěvek od palix »

Defender píše:
palix píše:Ten Turtle wax safe cut je super ;)
http://uni.autodoplnky.cz/turtle-wax-sa ... -s29721530
To myslíš tohle v tubě ? Tak to asi ruplo na auto celý co, teda pokud jsi to nedělal jen lokálně a asi to musí být dost velká makačka ne :( Přirovnal bys to k práci s Tempo pastou ? :D
Je to presne to ;) . Ja som mal na aute len pár škrabancov. Použil som toho - nie veľa - tuba je ešte stále dosť plná. Ak niekde niečo "vyskočí", tak to zaleštím a je pokoj. Porovnanie: Tempo som skúšal - žiaden výsledok, ani len o chlp sa škrábanec nezlepšil a až do umytia+vosk som mal na aute taký neviditeľný fľak - stála na ňom ináč voda. Ale možno som mal iné tempo - vraj ich je viac druhov...
Tento Turtle wax u mňa funguje výborne.
palix

Příspěvek od palix »

Pico píše:Palix mám rovnakú farbu a dodnes ľutujem, že som nezobral striebornú metalízu. Bojím sa o auto čo len oprieť dlaňou, aby som nepoškodil lak. Predtým som mal F-ko strieborná metalíza a lak vyzeral lepšie po 9 rokoch ako na mojej teraz - škrábance.
Presne rovnaký postreh - lak sa škriabe - vidieť na ňom všetko, radšej som mal brať bielu ;)... A na budúce presne ako Pico - len striebornú metalízu. Túto nádhernú modrú umyjem, vyleštím a po 2 dažďoch vyzerá z blízka špinavá... Radosť z umytia a nádherného auta je minimálna :(... Aj pred 2 týždňami bola vyblískaná ako nová a už je po lesku...
Odpovědět