Astra – R@SAG
Zigi
Frydex
Schumak
Radoš92
Mirďa
DJ.Radim
HerryCZ
Jocker
Kabrioletak
Melodi
Skuti
Muna
Saša
No paráda, jen tak dále a uvidíme jak to všechno klapne

Lucky : Sraz organizuji osobně já a u Novotného bude pouze den otevřených dveří, předváděcí jízdy apod. Pak k večeru se přesouváme do Mar. Hor k SchumákoviLucky píše:Všechny zdravím,
tak na Ostravský sraz jsem se rok těšil a teď čtu, že to má pod záštitou Novotný. Po jeho návštěvě asï před půl rokem jsem se zapřsáhl, že už nikdy. Jsou tam zas...í zloději!!! Takže tímto pro mě sraz skončil
Hele, taky k Novotnému nepůjdu, vzali mně na hůl o 1500, ale na sraz přijedu...Lucky píše:Všechny zdravím,
tak na Ostravský sraz jsem se rok těšil a teď čtu, že to má pod záštitou Novotný. Po jeho návštěvě asï před půl rokem jsem se zapřsáhl, že už nikdy. Jsou tam zas...í zloději!!! Takže tímto pro mě sraz skončil
To je zprávný postoj, Radoši díkyRadoš 92 píše:Hele, taky k Novotnému nepůjdu, vbzali mně na hůl o 1500, ale na sraz přijedu...Lucky píše:Všechny zdravím,
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |