rozvody
rozvody
Mam taky problem s autom.po vymene rozvodou mi začalo s autom triast a zvišila sa dimivost.dostal som radu že si mam pozriet či mi nahodou neposunuli niektoru kladku o zub.viem ako sa mam k ním dostat len neviem ako to mam skontrolovat.v original servise za to chcu 50eur tak za pokus to stoji pozriet to doma.mam opel astra G 1,7tdi(50KW).diky
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvody
pokud nemáš nastavovací prvky a nějaké zkušenosti (což asi nemáš) tak do toho raději nevrtej a dej to někomu, kdo to fakt umí, někde tady na foru už to někdo taky řešil a chovalo se mu to úplně stejně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
lebo jeden kamarat mi poradil že tam by mali byt nejake diery na kladkach aj na motore a tie by mali všetky pasovat voči sebe.ja neviem.tak mi to vysvetloval.ja sam by som ich nesiel rozoberat len pozriet tie diery
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Je tam jen jedna díra na kolík pro čerpadlo,jinak vše ostatní je specielní nářadí pro načasování vačky/doufám ,že máš motor X17DTL/.Doma se na to vy...nebo se ti to potká a místo abys 50euro ušetřil,tak si vyrobíš závadu za 500euro.
Nejlevnější sada pro kontrolu a nastavení rozvodů je asi od UNIVER obj.číslo AST4359G,cena 144,-euro+DPH.To se ti asi pro jednu kontrolu nevyplatí kupovat.
Nejlevnější sada pro kontrolu a nastavení rozvodů je asi od UNIVER obj.číslo AST4359G,cena 144,-euro+DPH.To se ti asi pro jednu kontrolu nevyplatí kupovat.
dik dam to len do toho oplu a potom sa ozvem čo a ako