Je jeste na prodej ???
.
.
.
.
.
.
.
Hehe dělám si prd*l. Jak si to mohl chtít prodat chlape . No celé jsem to tu nepročítal, ale tak měl si asi pádný důvod se jí zbavit. Ale je dobře, že si ji chceš nechat už doma
Dobre ze si ju nepredalll..MAs ju krasnu..A este som ju nevidel tak ju este neprdavaj:D:D ked poidem do BA tak ti napisem a budes mat za ulohu sa vozit okolo Ruzinova tam chodievam:D
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
tak asi budem nasledovat Cobeina teraz som na nete pozeral auticka pekne a neako sa mi zalubila Zafira B OPC a je v cenovo vyhodnej relacii premna popripade Zafca A OPC ale len v krajnom rieseni financnom takze Astricku cez vikend nafotime a dame na internet ale ostanem verny OPLU
a zacne sa uprava od zaciatku
Naposledy upravil(a) brhy dne 30 črc 2009, 11:07, celkem upraveno 1 x.
asi presedlam z dovodu ze chcem vacsie auto za astrulou mi bude smutno ale fakt ze do astry nic nedam a je dost tvrda a sportova a ja chcem dake uz pohodlie aj ked si myslim ze ked kupim zafu tak zacnem ju hned upravovat ale asi som tak na 80 percent rozhodnuty
vidis za tuto chcu 8300 a v nemecku chcu za B OPC 16.600 a auto je 2007ka sak este pouvazujem aj o Ackach ale tento chce zanu neako vela za tuto cenu bola c nemecku OPC zafca