Neříkej, že zafira by nestačila, ten multivan je pro 4 členou rodinu trochu předimenzovaný ne?YANEK píše:nojo trápení se spotřebou mě dohnalo prodat červenou ted už mě zase trápí problém s prostorem a jelikož plánujem ještě jedno tak už ted je mi astra malá ale já už mám jasno http://www.sauto.cz/detail-vozu/uzitkov ... an/6705045
Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
Re: Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
- Reklama

Renku a ta Toyota by se ti nepáčila?Určitě by šla pořídit i v říši za slušný peníz.Jen jednu věc bych rád neztratil a to Renka,jako skvělého Opláka a taky kamaráda.Nedokážu si to představit,že už s námi nebude vyrážet na srazy,no ale jestli už budeme pořádat nějaký ten srázek v Bohumíně a nebo v Lutyni,tak bych tě tam moooc rád uviděl a bude mi jedno čím přijedešCOBEIN píše:Tak chlapci,ta mazda by se mi líbila ale nejsou na to peníze. Já zastávám názor že víc jak 150000 do auta dát nechci. Protože potom ještě koupit kola,nějaký ten spoiler,DVD+monitor no a jsem pomalu na ceně nového Romsteru. Tak že to vidím na koncern. Dneska jsem zafiru dával do prodejního stavu a můžu vám říci že se mi bude smutno. Bylo to zatím nejlepší a nejhezčí s mých aut.

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobne teda nechapu lidi co maj jen 2 deti a musej kvuli tomu mit zafiru protoze to je v mode, Yanku neni to narazka na tebe ale myslim ze kombik a kor gecko je uplne v poho
Dnes je moda mit velky auta ale nejlepe aby to zralo 5l coz logicky neni mozne u zirafy, leda tak pri 80km 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak třeba mě příde i zafira malá asi nemoc z povolání 

Pro Yanka: my jsme většinou jen dva a T4 je super.Doufám že se časem potkáme i jako T4-kaři,
ale Astra zůstává a přibude ještě jedna. 

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
taky doufám že s ní dorazíš na velikej sraz chci pár věcí probrat
jinak samozdřejmě to je záležitost cca dvou let ted dokud nejsou další děti mi astra opravdu stačí a mezitim pudou aspon ty poslední t4 dolu 

To si asi nedovolím,jsem to schytal když jsem přijel jen na minisrazík.
Ale pokecat mužeme určitě.

Ale pokecat mužeme určitě.

www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Tak zafira je pryč. Včera jsem ji předal.

ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Cobe, uprimnou soustrast

Je to tak,,, Je tady do Opavy dovezená s FR sněhově bílá v OPC paketu 2,2dti načechraná na zadní levou část za 3500eu. 2003 r.v. tak pokud se karosář vymáčkne pozitivně bude možná sněhurka I. (NEMÁ VŠAK HAGUSY A TY JÁ CHCI MÍT.)
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Cobe ala Postriziny, tri dny volna, jako umrti v rodine.
Mno ty hagusy na snehurce pro tebe zadny problem ne ?? Jak to jinak vypada s "mymi" ofuky ??
Mno ty hagusy na snehurce pro tebe zadny problem ne ?? Jak to jinak vypada s "mymi" ofuky ??
Cobeine, JoeL nechtěl hagusy a chtěl je pořád zadarmiko měnit.
Jinak Zafirky je mi líto, ale už moc těším na Tvé další umělecké dílo.

Jinak Zafirky je mi líto, ale už moc těším na Tvé další umělecké dílo.

ŠLA DO DOBRÝCH RUKOU. Bude se o ní starat tak jako já. 

ASTRA LA VISTA