Demontáž plastu? prahu

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
nefakcenko

Demontáž plastu? prahu

Příspěvek od nefakcenko »

prosim nemužu to nikde najit.chtel bych demontovat plast u noh ridiče to jest. od pačky otvirani motoru as k zadnim sedadlum .chctel bych tam natahnout kabl ale nejde me zdelat ten prvni plast a v dalšich nevidim sroubky ve funkci hledat nemužu najit prosim o pomoc
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
Reklama

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž plastu? prahu

Příspěvek od Shuya »

tá rohová časť je tam tuším iba na jednom šróbe a treba ju odtial dosť ládovať ale ide to, je to tam napasované len, a daľej vedla sedadla to neviem, ale možno to je len ponacvakávane :?
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
nefakcenko

skoušel sem to vytahnout ale bojim se že urvu páčku otvirani kufra! stou se da neco udelat aby se neulomila??
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Člen Štráda mi radil vůbec nevyndavat ty plasty a jen odkrýt těsnící gumu. Tu jak při zavření doléhá na dveře. Prý to tak dělá a normálně to tam nacpe. Zkus to.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
nefakcenko

ha dobrej napad..skusim ale abyc ten kabl nekde nežvejkl!
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Netáhlo: správně se totiž vyndá ven sedačka, vycvaká se prostřední díl vnitřního obložení prahů, a potom se sundává krajový. Drží tam na jdenom šroubu po krytkou a na kovové sponě je zacvaklej právě do toho středového dílu, respektive středový díl do toho krajového. Takže pokud střed nevyndáš, jde to, ale musíš použít hrubou sílu, a vědět přesně kde tahat. Páčku otevírání kufru neurveš, ale nevytrhnout tu sponu, to je problém...
END
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

myslím že tam ho žvejknout není o co. Budeš ho dávat pod ten prah, ale ten prah vyndavat nebudeš (vnitřní prah) . Uvidíš kolik je tam místa. U sloupku mezi předními a zadními dveřmi to nějak protahneš. Furt lepší zkusit todle,než demontovat všechny plasty.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
nefakcenko

skusím ..máš pravdu Adame
Danosss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danosss »

Prosím nemůžu najit nikde téma jak demontovat B sloupek. potřebuji natahnout kabel od reproduktoru ze zadních dveří a dostat ten kabel do zadního plata a k tomu musím asi rozdělat ten B sloupek abych se dostal k tem kabelům ne?:) tak zda by mi někdo poradil jak to demontovat a jestli tam na mě nečeká něco na co bych si měl dát pozor :)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

Je tam len narazený na cvokoch :P...a čo sa týka toho plastu okolo páčky na otváranie kapoty tak ten je len "nasunutý" v tom plaste čo ide popri dverách až do zadu...stači vzadu povoliť šroub ktorý drží dole pás a uvoľníte tým aj ten plast...následne ho stači už len spod tesnenia vytiahnuť samozrejme všetko si žiada trochu sily. :|
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P

Kód: Vybrat vše

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET

Kód: Vybrat vše

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Danosss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danosss »

no ja tedkom tahal kabel z kufru do předu :) a udělal jsem to tak že jsme povolil to koleno u ridice a od zadu jsem vycvakaval ten prah a slo to pekne :) akorat u te pačky na kapotu jsem nevedel jak oddelat to koleno tak jsme to jen nejak šroubovakem odklopil a vecpal tam kabel:D:)...bohužel komplet sundat mi to nešlo pač to mám až pod sedadlama ty prahy:) takže vzdycky jen odklopit :) třeba až to budu delat po 20 tak už mi to pujde všechno lépe:)...ok takže B sloupek taky jen nacvakunty. nemusim se niceho bat :)
Danosss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danosss »

Hardy píše:Je tam len narazený na cvokoch :P...a čo sa týka toho plastu okolo páčky na otváranie kapoty tak ten je len "nasunutý" v tom plaste čo ide popri dverách až do zadu...stači vzadu povoliť šroub ktorý drží dole pás a uvoľníte tým aj ten plast...následne ho stači už len spod tesnenia vytiahnuť samozrejme všetko si žiada trochu sily. :|
můžu se tě jen zeptat který šroub myslíš:) já tam snad žádný neviděl teď nevím :) ale potřebuju se dostat ke kabelum co vedou do pruchodky u B sloupku a do zadních dveří :-/ je to zlo
Odpovědět