To je jen sprej - stříbrný na autě to není, je to fotka v půli práce. Teď schne a pak budu pokračovat. Rozhodně to půjde na OPC nárazník a tak se dostanu proklatě nízko k silnici. Se těším a jsem sám zvědavý co z toho bude. Jak budu mít hotovo fotím a chlubím se.
prosím pěkně já byl dneska s Astrulkou a přítelkyní na nedělním výletě
1) rozhledna Hradišť
2) hrad Kokořín
3) hrad Bezděz
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Nooo,však Míro,jak tak koukám,taky si se s Pavčou a malejma dneska nenudili
jooo,Brněnská ZOO,tak jsem taky nebyl a to Brno mám docela " na Pražáka " zmáknuté
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
No, my byli dnes na výletě v ZOO Chleby a na rozhledně Romanka u Hrubého Jeseníku (okr. Nymburk). Autem do Chleb a na rozhlednu procházkou, cca 4-5 km jedna cesta...
nemá protože jak je u nás nějaká akce dorazí def se svojí plečkou a pepíno se šuplíkem a na mě se zase nedostane a když náhodou nespravujem šuplíček dorazí mafián a zase mám kulový