zdar mám takovej problem pri stání a otáčeni koly mě vrže něco u zadního levého kola.kyž vysedám s auta tak to občas taky vrže a tet novej poznatek když jedu přes nerovnosti občas nekde v zadu něco mlatí bud tlumič nebo naprava jen když jeu přes nerovnosti.a čim vic obsazeny auto tak tím vic to děla! auto mám 1/2 roku a začínam do toho nák moc cpát love
brhy:já jsem kopito tak mě bud porad na co se mam a kde kouknout nebo jedu smer servis co jsem koukal tak pružina se zda byt normalní ale nevik kde a jak to praska. a tlumič nepoznam ... jsem na to auto ultra lama
pruzina - to je ta kovova vec ktora vyopada ako zvinute prstence a ked nato sliapnes tak sa zmrsti a tlmic to je ten vacsi parok co ti ide z kasne hned pri tych zvinutych prstencoch a najlepsie si to pozriet ked umyjes auto odspodu a bude sucho a pozres sa odspodu vtedy uvidis ci nemas vyteceny tlmic na tom parku bude taka mazlava telutina hustejsej konzistencie a prasknutu pruzinu ten zvynuty prstenec snad poznas ked bude prasknuty
Na tlumiči může být i ve špatném stavu horní uložení Poznáš to tak, že když za ten tlumič vezmeš a zacloumáš s ním, tak by neměl mít v tom uložení žádnou vůli... Mě to taky dělalo dost neplechu a to ještě nebyly vyteklé
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!