COBEIN píše:NO MUSÍM VÁS POŘÁD UKLIDNIT,ZAFIRA JE STÁLE DOMA A ROZHODNUTÝ NA 100%NEJSEM. Každopádně až se rozhodnu a budu ji chtít prodat,další auto bude asi koncernové. Tak jak psal Gallo Opel naftu neumí a nové motory v astrach H a zafirach B jsou pro mně finančně nedostupné. Tím mám na mysli že na Opla nedám dopustit,dále budu fandou a pokud mně nevyženete i členem tohoto fóra ale až ceny nástupem nové astry a zafiry půjdou dolů tak si třeba zafiru B budu shánět. Od koncernu by se mi touran líbil ale těch peněz...
No a k tomu vztahu,nikdy jsem neměl auto ke kterému bych neměl nějaké pouto. Vždy jsem si auto vyladil k obrazu svému protože bych neunesl pohled na vedlejší auto které by bylo stejné. Navíc vím,že spousta hezkých doplňků se dá koupit ale spousta věcí se dá doladit i doma a to jsou zkrátka věci které nemá vůbec nikdo jen to moje auto. Auta mám zkrátka rád a budu je vždycky ladit tak jak chci já. Zafira je pořád doma,jedu s ní zítra na dovču a pak se uvidí. Je to ale super auto.
Myslím si Renku,že ikdyby jsi to autíčko hodil do plynu a vozil v kufru rezervu,tak tam bude ještě moooc místa i na další věci.I tvá ceruška se v něm určitě cítí fajn.Takové podmínky,jaké jsi jí v autě udělal,takové v jiném autě už neuděláš.Má v něm kino a nemusí nikam chodit