Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
Re: Cobeinova Concordia II na prodej - pokec
To se ji chces zbavit kvuli spotrebe ? Kolik papa?
- Reklama
Po městě se pod 9l nedostanu,mimo město se dá jezdit za 7-7,5l ale já jezdím převážně město.
ASTRA LA VISTA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kolik najedes rocne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm tak to uz by ten dyzl asi chtelo
ja dam max. 15t takze nepremyslim o chrochtakovi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak už psal Renku Herry,tak si myslím,že jít do toho plynu by nebylo zas až tak špatné.Máš nádherné auto a obětovat ty peníze za plyn,no jestli najezdíš těch 25000 ročně,tak se ti to do roka vrátí a pak už budeš jezdit zadarmo
Počítej,že plyn stojí nějakých 14Kč a když to vynásobíš 10l,tak tě výjde 1km na 1,40Kč a to už přece stojí za zvážení.No a nejlepší alternativa by pro tebe byla místo té rezervy.Podle mě je to fakt dobré řešení.Neměň žirafu,dokud neumírá,však ona ještě s tebou ráda požije 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Když jsi to Renku říkal v UH tak jsem myslel že to není až tak vážné. Musím Ti říct, že mít na ni tak ji beru hned a svoji prodám.
...Concordia II je mi velkou inspirací a je težké nesklouznout a nekopírovat Tě...
...Concordia II je mi velkou inspirací a je težké nesklouznout a nekopírovat Tě...

Třeba budu následníkem Brhy-ho kterému jste to taky s prodejem rozmluvili. Ale psali včera někde že se má benzín zlevňit .......
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vydrz a potom nech dodelat plyn misto rezervy a do auta si kup kompresor a sadu na opravu gum.
To už raději ten koncern, než takovou šaškárnu 

To jsem měl a nevěřím tomu. Soused s ulice má Golfa V a ten měl defekt (větší díra) a bez rezervního kola byl v pasti. Volal na všechny možné čísla a nemohl nikoho sehnat s náhradním kolem se stejnou roztečí. (SUPERB,OCTA II,PASSAT...)Nakonec se mu to podařilo dojel domů a já jsem mu hned sháněl úzké dojezdové kolo. Ať si kdo chce co chce říká,rezerva je rezerva. Až někdo kolo vytáhne a pojede někam k moři a tam bude mít defekt neopravitelný sadou,rád si vzpomene na kolo opřené doma o zeď v garáži.HerryCZ píše:Tak vydrz a potom nech dodelat plyn misto rezervy a do auta si kup kompresor a sadu na opravu gum.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak vidim, tak Gallo je hodne rychly kseftmen
(Co gallo reagoval na inzerat prodeje a ja tam nechci zavadet OT), tim jsem samozrejme nechtel rict vekslak.
Cobein: Mno o tom zadna, ze rezerva je rezerva, ale kdyz nekam pojedes dale, tak si rezervu muzes hodit do rakve na strechu apod. Ja vim, je to takove reseni, ale ty prachy co jsi dal do toho tveho auta a urcite mas uz k nemu nejaky vztah (teda pokud to neberes, ze je to jen auto).

Cobein: Mno o tom zadna, ze rezerva je rezerva, ale kdyz nekam pojedes dale, tak si rezervu muzes hodit do rakve na strechu apod. Ja vim, je to takove reseni, ale ty prachy co jsi dal do toho tveho auta a urcite mas uz k nemu nejaky vztah (teda pokud to neberes, ze je to jen auto).
Naposledy upravil(a) HerryCZ dne 14 črc 2009, 10:09, celkem upraveno 2 x.
Cobe, já prodal Zafiru před víc jak rokem a dodnes si to vyčítám... A to byla obyč sériovka... 

ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
A co jiného než auto to je? O peníze jde vždy až v první řadě..HerryCZ píše: ..teda pokud to neberes, ze je to jen auto..
Můj osobní tip je, že COBEIN bude mít brzy nové auto

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
pozeram Cobe ze chces predat zafiru z rovnakeho dovodu ako ja, ja si chcem zobrat ale druhu DTI v OPC kite na vymenu... dufam ze tam uz bude spotreba lepsia
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora