No zajímavej heverBoči píše:Já si dneska pořídil do auta nový vercajk![]()
![]()
a kterou??Defender píše:..........závidím tu koncovku výfuku![]()
Mildo, to ale už všichni víme, že denny je KOUZELNÍK.milosh píše:Dnes jsem byl u Dennyho pro novy chladic klimy, musim konstatovat ze to je opravdu profik a za 2hodky bylo hotovo se vsim vsudy i s kravinkama co jsem si navymyslel (jako insignia ostrikovace atd..) , takze kdo to nemate do Brozan u Pardubic daleko, DOPORUCUJU !!!!!!
Ty jo, to je ale s Coca colou zdarma, ne? Tady stojí 25,20 na Benzině!!M.erik píše:...my jsme dnes byli na myčce. ...do 20 minut jsme zmokli......sosli naftu za litr 29.10 kačen.
Trdlo píše:Mildo, to ale už všichni víme, že denny je KOUZELNÍK.milosh píše:Dnes jsem byl u Dennyho pro novy chladic klimy, musim konstatovat ze to je opravdu profik a za 2hodky bylo hotovo se vsim vsudy i s kravinkama co jsem si navymyslel (jako insignia ostrikovace atd..) , takze kdo to nemate do Brozan u Pardubic daleko, DOPORUCUJU !!!!!!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |