Prosim vas kto mi da radu? nebrzdi mi rucna brzda, vymenene lanovody min. rok, dnes vymenene celuste. Mam tam bubny. A brzdi to velmi slabo... Dokonca sme to dotiahli az tak na maximum, ze to az zacalo "smrdiet", tak sme to museli trochu povolit. Ale staci uplne mierny kopec a rucna mi to neudrzi... a nieco ako drift, tak to ani na snehu. Mne uz dosli napady, v com moze byt hacik? Este ma napadlo ze by mohlo byt nieco s bubnom, mozno krivy, co ja viem? Prosm o kazdu radu....
Pomoc s rucnou brzdou.....
Pomoc s rucnou brzdou.....
Caute chlapi....
Prosim vas kto mi da radu? nebrzdi mi rucna brzda, vymenene lanovody min. rok, dnes vymenene celuste. Mam tam bubny. A brzdi to velmi slabo... Dokonca sme to dotiahli az tak na maximum, ze to az zacalo "smrdiet", tak sme to museli trochu povolit. Ale staci uplne mierny kopec a rucna mi to neudrzi... a nieco ako drift, tak to ani na snehu. Mne uz dosli napady, v com moze byt hacik? Este ma napadlo ze by mohlo byt nieco s bubnom, mozno krivy, co ja viem? Prosm o kazdu radu....
Astra G 1.4 16V ...... 66kw
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s rucnou brzdou.....
a samostav ti funguje ? aby se ti pakny nevracely uplne dolu daleko od bubnu ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Špatně seskládaný pružiny, zaseklý páky na ručku u čelisti, přidrblé lana, vyskočený vahadlo na lanech... Nic jinýho tam snad ani nemůže bejt...
Tak mě napadá, nemáš vyskočený jen pérovky co zajišťují bowden lana na štítu brzdy?
Tak mě napadá, nemáš vyskočený jen pérovky co zajišťují bowden lana na štítu brzdy?
END
to je vsetko o.k..... A co ten buben???? mohlo by to byt tym? ze by sa mal stocit?
Však sám hovoríš, že máš všetko OK! až na tie bubny. Tak ti asi iné neostáva ako stočiť tie bubny a uvidíš
Aj keď si myslím že v bubnoch to nebude 
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
Zkus změřit průměr bubnů. Je na nich vyznačeno maximum. Jestli už jsou opotřebené tak musíš dát nové. Stočit většinou už není co.
No budem to musiet nejako vymysliet..... len neviem este ako
a vies mi povedat aky ma byt max. a min. priemer..??? lebo to nemozem nikde najst kolko 
tak uz viem v com bol problem...... Celuste sice boli nove ale nejake " shity " , tak preto to nechcelo brzdit. Vůbec sa neprisali k bubnu ked mali brzdit....
Takze uz brzdim
Takze uz brzdim
A čo si to mal za značku? Prípadne čo si dal za ne? Nech sa aj ostatní vyvarujú prípadnej zlej kúpy 
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
No stali nieco okolo 32 euro (cca 900 kc) a bola to znacka "mirex" alebo take nieco....kukajz píše:A čo si to mal za značku? Prípadne čo si dal za ne? Nech sa aj ostatní vyvarujú prípadnej zlej kúpy