Jako ty no. No s noťasem se můžu stavit, ale až s Marťou. Má noťas u sebe. Stavím se někdy mezi třetí čtvrtou, jestli to teda neva a uvidíme, kdyžtak cestou z prahy přibrzdíme u vás podruhý.
Dop.dele! Ale hned mi zmoklo. Tak to vlastně není umyté.
ApičKu aby Ti na srazu nebylo smutno, tak od nás dostaneš na půjčku kočárek s dětma na hlídání.
svou plečku nechávám doma ( umřela mi řédící jednotka ) Tak přijedem s Pepínem_GH a večer jedem domů
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Trdlo : po tel dohodě s Dennym jsme určili ŘJ A jak na potvoru jsem si ještě takle zablbnul...
" na doporučení vyměnil filtr k motoru,bylo řečeno - " možná vada " Pak jsem si jezdil kolem baráku a po cca 2 km mi to kleklo.Jak na potvoru jsem musel tlačit auto 400 metu do mírného kopce,jsem málem vypustil ducha "
Yanek : tak srandičky joooo ???? Mi raději někoho sežen,kdo by mi na místě vykuchal tu ŘJ z auta
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"