cupe versus zbytek

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Cidla
Kontaktovat uživatele:

cupe versus zbytek

Příspěvek od Cidla »

Čauec mám dotázek na zkušenější kolegy 8) . Koupil jsem nedávno Caravana 1,8 sportiva. Jsem jeden z těch co neradi nechají auto v originál vzhledu...ale jen s citem :wink: . Líbí se mi nárazník a tmavá přední optika z kupé...nevíte jestli jsou úchy :?: :!: ty na oboje stejné a jestli se to dá bez problémů vyměnit? dík za odpovědi!
Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

mrkni sem, vcera sem to taky resil...

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1400
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

jojo to už sem koukal...ale ještě mě vrtá hlavou ten nárazní!...na netu jeden caravan ho má a ja se ro toho auta zamiloval :oops: ..je skoro dokonalý!
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Cidla píše:jojo to už sem koukal...ale ještě mě vrtá hlavou ten nárazní!...na netu jeden caravan ho má a ja se ro toho auta zamiloval :oops: ..je skoro dokonalý!
asi myslis OPC, to je ale trosku jina cenovka...

Nahod co clubcars svy auto, jsme jiste vsichni zvedavi :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Nenene..OPC to není i když ten taky není k zahození 8) . Je to z kupátka...je jednodušší a hladší, než origo. A jak já říkám v jednoduchosti je krása :wink: . Musím prodat starý autíčko pořídím 17 kolečka chtěl bych malinko k zemi, ten narazník ajinou optiku dopředu i dozadu...ale to je běh na delší trať :!: . No zatím se s tímhle webem teprv seznamuju takže strpení neumím moc vkládat fotečky a tak..a malej detailik ještě nemám ani auto nafoceny :?
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Cidla píše:Nenene..OPC to není i když ten taky není k zahození 8) . Je to z kupátka...je jednodušší a hladší, než origo. A jak já říkám v jednoduchosti je krása :wink: . Musím prodat starý autíčko pořídím 17 kolečka chtěl bych malinko k zemi, ten narazník ajinou optiku dopředu i dozadu...ale to je běh na delší trať :!: . No zatím se s tímhle webem teprv seznamuju takže strpení neumím moc vkládat fotečky a tak..a malej detailik ještě nemám ani auto nafoceny :?
coupe nárazník jde na normální astru, všechny úchyty jsou stejný
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Tak to je supr! Dík za info chlapy...uz začínám rozhazovat sítě kde se dá sehnat za nejlepší peníz :D
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

Cidla píše:Tak to je supr! Dík za info chlapy...uz začínám rozhazovat sítě kde se dá sehnat za nejlepší peníz :D
ja mam taky na "obyc" astre coupe naraznik.... koukni na vrakac, tam ho urcite maji.
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

xpolstarekx píše:
Cidla píše:Tak to je supr! Dík za info chlapy...uz začínám rozhazovat sítě kde se dá sehnat za nejlepší peníz :D
ja mam taky na "obyc" astre coupe naraznik.... koukni na vrakac, tam ho urcite maji.
Já vím to už jsem si zjistil..cca 3tis za komplet.... :twisted:
Odpovědět