Salám: ..aha.. já tam tudy moc k té křižovatce nepřijíždím, tak ani nevím, že je tam tak zeleno jak se přijíždí zespona... ale jinak ji protínám i 6x denně Boči: a.. a ty se nesměj...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já mám nových fotek, a jednu speciál, ale nemám čas to sem dát, jen tu mrknu a letím, ale dám to tu cobydup.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak dnes byl u nás v ML 10 sraz veteránů,nikde nic nevyselo jako upoutávka,nejít se s mladou projít,tak to ani nevím.Tak jsme tam zasli a pořídil jsem fotky,fakt nádhera káry!Někam to hodím,a dám sem link,tady jen na ochutnávku od naší značky...
Přílohy
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
To Háčko gabrio jsem tu u nás včera taky viděl jezdit,vybuzovali se v něm dva skopčáci!Taky byla černá-moc pěkná!Jeli dvakrát kolem mě,takže nemám fotky....
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda