Vlhkost v zavazadlovym prostoru.

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
endriko

Vlhkost v zavazadlovym prostoru.

Příspěvek od endriko »

Zdraviško rešim takovy problem. parkuji autem venku proto do garaže nevjedu. a objevil jsem že mam v kufru koberec a dno mokre. nevite odkud by se mohla vlhkost dostat? provkeaci mažetu pro kabely k stěrači a vyhrivani jsem přetmelil a děla to dal nevite kde mam hledat. Jedna se o vus Astra G hecback 3dv.

a ještě by mě zajimalo jestli mohu zatmelit ty dva pruduchy stou klapkou. myslim si že to je odvětravani nějake ale nejsem si jist.

Diky za odpověd a pomoc s vyrešenim tohoto neprijemneho problemu.
Reklama

brhy
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlhkost v zavazadlovym prostoru.

Příspěvek od brhy »

pod rezervou su 2 vypustaky tak sa pozri ci ich tam mas
wizyy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wizyy »

me to teklo za pravzm zadnim svetlem...poznal jsem to tak, ze jsem oddekloval kufr od vsech plastu, vlezl dovnitr a slecna mi lila vodu do list na strese a ja koukal, kde se co objevi...doporucuju :)
endriko

Příspěvek od endriko »

Mi to jde spiše vrchem ne zpodem. děla mi to jak auto stoji. parkuji na hlině a okolo je trava, pod koly mam akorat plastove zatavnovaky aby se to neborilo.

Jo a vadi když mam zatmelene odvzdušněni strechy ty 2 klapky v te rince mezi strechou a těsnici gumou do kufru??
endriko

Příspěvek od endriko »

tak už jsem našel misto kde mi zabiha. a to pres bočni okno, pres silonovou matici.
Odpovědět