Základní věci pro přezouvání a vyvažování kol... Takže kdyby někdo potřeboval tyhle služby pneuservisu (asi hlavně Otraváci, žeáno) můžem se domluvit.
Stačí napsat, mejl, ICQ nebo SZ. Vše níže v podpisu
Najdete mě na
...nebo
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
No mám to spíš pro sebe, živnost na to nemám, (nevystavím doklad), takže to nejsem schopný otevřít jako pneuservis a prozatím je to jen základní vybavení, takže by to ani moc nešlo. Stojí to všecko neskutečné prachy a to musím ještě poshánět různé záplaty, chemii jako je lepení, mazání a čištění, pak do vyvažování olůvka všech druhů a rozměrů, aby jsem byl na vás bando, na sezónu připravený.Vojkuvka81 píše:Tak to čumim,každy shani kde co,ale tohle je mazec,gumy většinou kupuji v Ově,takže přezouvat budu odted u Frydexe,maš to pro soukromou potřebu nebo budeš otvirat pneuservis?

Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....Tak to je poradna rec...chci tim rict, ze zatim nemam prezouvat co, ale na tu lavku bych se sednul a pokecat bych pokecalTak ještě vytáhnout auto z pod boudy, nastěhovat tam lavičky, volaaký gril a párty může začít. Ty budeš samozřejmě přezouvat a my ti do toho budem kecat.

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |