Tak co říkate na současné dění ohledně F1? Na který šampionát se budete po dnešním rozdělení příští rok dívat? Osobně jsem z toho průběhu rozladěn, ale na druhou stranu novému seriálu pod patronátem FOTA fandím a držím mu palce , nemám zájem se dívat na nějakou podřadnou sérii s outsiderama jakou nám naservíruje Mosley.
PS: Můj osobní názor na viníka všech současných problémů F1
Přílohy
Naposledy upravil(a) Marky dne 25 čer 2009, 21:25, celkem upraveno 2 x.
tenhle deb*l měl bejt pryč už po tý aféře s ku*vama jakym neskutečnym způsobem postupně doku*vil f1 takže u mě jasno já sem pro fota jelikož sem ferrarák
Nejsem pravoverny zastance konkretniho tymu (tu a tam trochu preletam ) , ale formule me fakt bavi. Nechapu jak mohli tak dlouho nechat u kormidla psychopata jako Mosley . Ono to dnes uz neni jen o formuli 1, FIA kur.vi cely motorsport !!!
Tak pres vsechnu spatne kolem, to dopadlo relativne dobre, mame se porad na co divat . Stejne si myslim, ze je to jen docasne, nez skonci ferrari, red bull a tomu tretimu smlouva, nebo se s nastupcem Mosleye dohodnou na lepsich podminkach. http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... ram1=29127
Skoda jen toho, ze se nepriblizi k divakum bliz snizeni cen vstupneho jak puvedne chteli a bude se na tom dal krmit Bernie.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE