nehraje mi repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
stana82

nehraje mi repro

Příspěvek od stana82 »

zdravim,mam problem nehraje mi repro u solujezdcovych dveři,chtel sem se podivat jestli treba nevypad kabel ale nedostanu se k tomu vyndal sem tu krytku a dal se nedostanu,co musim jeste sundat abych se k tomu dostal,nebo muže to byt zapojenim radia?
Reklama

Caklik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caklik »

Aby jsi se k tomu poradne dostal, tak musis bohuzel sundat celej tapecirung dveri. Jinak v podstate ani nepromeris kabely co k tomu vedou. Dalsi varianta je napojit nejaky reproduktor na sdruzeny konektor ve dverich na spravne piny. Ale pokud mas bocni bagly, tak bych tuto variantu opustil kvuli cidlum ve dverich.
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
stana82

Příspěvek od stana82 »

mam bocni airbagy tak ,radsi sundam ten tapec,jak je tam pridelany sou tam nejake sroubky nebo je jen nacvakly?Jak jde nejlip sundat?
Caklik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caklik »

Vyndej ovladani oken popr. zrcatek na strane ridice a odpoj. Opatrne sundej kryt madla zavirani dveri. Je pouze zacvaknutej, opatrne at neulomis nejake zobacky. Pod nim jsou srouby, pak je jeste nejaky ten sroub dole. Zbytek tapecirungu je pouze nacvacknuty. Pak chvilka hrani se sundanim z hrany u okna a je venku ...
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
stana82

Příspěvek od stana82 »

diky za radu ,ale zavada byla nastesti jinde mel sem vypadly drat v tom konektoru od radia,mel sem cdr 300 a ted sem koupil cdr500 a hraje vse ok :D
stana82

Příspěvek od stana82 »

sem tu par dni jeste se tu tak neorientuji,ale priste budu hledat vic :)
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ja mel to same,nehral mi jeden zadek a po promacknuti radii se ozval,pouze tedy spatny kontak...jeste,ze jsem nerozebiral tapec...
Odpovědět