placena inzerce

Co se jinam nehodí pište sem
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

placena inzerce

Příspěvek od freeKevinM »

mam nove auto ford a nasel jsem si i forum.
Kdyz to ale porovnam s timhle opliiim forem, ktere je bezkonkurencne nejlepsi mam chut :cry: :cry: :cry: :cry:

Jen na ukazku kliknete jak se vydelava.....

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 26#p201126

Ja snad koupim jeste oplika
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Reklama

adam09
Kontaktovat uživatele:

Re: placena inzerce

Příspěvek od adam09 »

NJN tak se vydělává.

Všechny Opel fóra co znám to mají zadarmo (astra h , opel forum, astra g )
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Ale zas pokud čteš, registrovaní členové (ti, co zaplatili vstupní poplatek), už tyhle cifry neplatěj :|
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

to je pravda , ale stranka si vydela i vysokou navstevnosti. Coz jaxi za penize bavit nikoho nebude, ze...
Koukni na tohle forum jakou ma navstevnost....protoze je free a lidi to pak bavi sem chodt....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
denny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denny »

Prostě,kdo má Forda,dělá lorda. :lol: :lol: :lol:
Tak si udělali poplatky,něco musí vydělávat,když se jim ty Delphi raily a vstřiky s.rou.Každá kačka dobrá :D ,aby měli na opravy.
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

jak se začnou vybírat poplatky na cokoliv forum nebo klub de do sraček takovejch věcí už sem slyšel :o
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

hele denny, v klidku.. :D :D :D ja mel astru 2,o DTI a co se posralo? no cerpadlo prece.....Cili kazdy autiii ma svoje mouchy. (v tu danou chvil jsem mel obrovskou radost ze mam opel a muzu kupovat nove cerpadlo... :lol: :lol: )
jinak souhlas co pises...
C-Max 1,8 TDCI Ghia
zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn »

Njn, je to o lidech co to zalozili jestli to delaji kvuli tomu, ze je to bavi a nebo to delaji kvuli vydelku, kterej by se dal lehce utrzit z reklamy, pze imho si placenou inzerci moc lidi neda, kdyz na netu jsou stovky bazaru s vysokou navstevnosti. Timhle lidi spis odpudi nez pritahne.. Semka kdyby se dala jedna reklama nahoru pri navstevnosti 2000 lidi za den * tisice zobrazeni denne by se dalo taky solidne vydelat a pak to asi nejakym pomerem rozdelit mezi moderatory, kteri tady travi opravdu ku*va casu... a samozrejmne milosha :mrgreen:
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

Vemte to tak, avizo,annonce,bazos atd jsou zadarmo a forum,kde si mají lidé pomáhat je placené?Nenormální... :roll:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Dj.radim píše:Vemte to tak, avizo,annonce,bazos atd jsou zadarmo a forum,kde si mají lidé pomáhat je placené?Nenormální... :roll:
jojo ale i tady jsou lidi VID :) kteri si z fora delaji prodej aut ze sveho bazaru :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

prave to me stve. tak jsem jim to napsal a cekam az me bloknou pristup. coz bude tak za 2-3 dny jelikoz tam lidi chodej malo. :lol:

kazdopadne snad tu mohu byt i bez oplika... :)
C-Max 1,8 TDCI Ghia
mexxo

Příspěvek od mexxo »

Ale beze všeho :wink: . Veď ty sa vrátiš... :lol:
eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Já myslím že je to jejich cesta. Pokud jsou za to lidi ochotni platit, tak to adminům toho fóra přeju. Na Astra-g fórum chodí ale úplně jiná skupina - chytří lidé kteří nemají problémy s inzerováním v mnohem efektivnějších systémech jako je aukro, allegro nebo ebay a aspoň já jsem nabyl pocitu že inzeráty tady na fóru jsou spíše doplňkovou featurou, které slouží spíše nakupujícím než prodávajícím. Mojí domněnku podrthuje spousta maličkostí:

* Inzerenti zde jsou nekompromisně chráněni moderátory
* Inzerenti velice často inzerují zároveň zde i na systémech jako aukro přičemž jejich uvedení zde berou mnohdy jako podružnou záležitost pro své kamarády z fóra o kterých ví že jim pomůžou zase jindy
* Dokonce v inzerátech u nás vzniklo samostatné téma kde se odkazuje na inzeráty jinde

Zkrátka a dobře neplacené inzeráty na fóru znamenají obrovské plus pro návštěvnost ze které jde pokud už byto byl záměr adminů ždímat peníze podstatně efektivněji...
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

milosh píše:jojo ale i tady jsou lidi VID :) kteri si z fora delaji prodej aut ze sveho bazaru :?:
Na obranu těchto členů ale musím podotknout, že nikde není psáno, aby do inzerce nedávali auta ze svého autobazaru :wink: Pokud to vadí více lidem, tak ať se udělá hlasování např. :arrow:

Vadí Vám prodej aut z autobazarů členů fóra?
a) NE
b) ANO, ať si je dávají na aukro.cz, hyperinzerce.cz, bazos.cz apod
c) ANO i NE... Lepší by bylo, kdyby je dávali do odkazů na OPEL inzerci

Mě osobně je to jedno a rozhodně se to více týká tématu opel, než prodej použitého mobilního telefonu apod :?: Ale i proti těmto inzerátům nic nemám, naopak mnoha lidem pomohli ( včetně mě ) :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
freeKevinM
Kontaktovat uživatele:

no ja myslim ze je to ok, kdo nechce/nepotrebuje tak ty inzeraty necte. kdo ano napopak.
Prave to by melo bejt vyhodou fora ze je to svobodny forum a kazdej muze-nemusi cist co chce....a taky inzerovat.

Ne jako fordí forum za prachy. treba kdyz budu hledat reprak za 50 korun, je jasny ze se tam nikdy neobjeviii. Dyt tady clovek sezene uplne vse vcetne prkotin.....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Odpovědět