Specnaz píše:Ahoj! Chtěl bych nějak rozleštit zašlý přední světlo, asi předchozí majitel měl nalepené mračítka viz obr.! Napiště mi vaše zkušenosti. díkes
mozno ani nemal, skor su uz vytahane od slnka.. to uz nepomoze nic, iba kamuflovat mracitkami
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
z vlastní zkušenosti vím že to lze i přebrousit a vyleštit. mám známého a ten už to několikrát dělal i na celém světle. jen to chce si s tím trochu vyhrát a nebo to dát odborníkům. ale jde to
Kybl vody, smirek 1200, 2000, postupne pod vodou brousit brousit a jeste jednou brousit, pak to vzit nejakou lestenkou (doporucuju 3M) hadrovej kotouc a svetla jsou jak novy.
A jak dlouho ti to vydrželo? Napadnulo mě, že bych takto zkusil vyleštit coupé mlhovky, ikdyž ty jsou dost osekané od kamínků
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Taky bych potřeboval rozleštit obě dvě světla-mám to podobně upatlané jako je vidět v prvním příspěvku,akorát na těch N-joyech co mají černý podklad to jde vidět o hodně víc..bohužel TEMPO mi nepomohlo..
v neděli jsme se o tom bavili s Cobeinem a taky mluvil o vodním smirku, že tím to jde..
Dá se to spáchat i bez demontáže a pak ručně rozleštit?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
da sa aj bez demontaze.. ja som tak vybrusil svoje svetlo.. 1200 vodny smirgel a potom na to dat UV lak. od jedneho clena na opelclube SK mam ten lak.. ale myslim ze aj iny lak odolny poveternostnym podmienkam by bol dobry.. alebo skusit tu lestenku..kazdopadne netreba svetla demontovat, len ich dobre oblepit paskou
ked som to ja spravil v petrzalke na parkovisku pred panelakom a vyzera to krasne tak sa to asi da...a aspon mi to svetlo drzalo dobre..vobec neni potrebne brusit ho v kybli s vodou, staci len spongiou pretierat povrch pri bruseni, ta voda sa tam sama drzi.