denny píše:Když máš hever,je to do hodiny hotové-potvrdit může člen Paul.
Nejen Paul, bylo nás u toho víc, a můžu jen upřesnit že to trvalo něco málo přes půl hoďky. A to se u toho rozhodně nehonili. Holt ASE team ví kam sáhnout, radost na ně koukat.
Výfuk stačí povolit ze závěsných gum.Nádrž stačí povolit a podepřít a zhora nádrže povolit svorku hadice,vyměnit hadici,zasvorkovat,přitahnout nádrž,pověsit výfuk,vykouřit Spartu,dopít kafe a hodina je u konce.
treba davat aj dole ten ohranny plech nad vyfukom ktory je uchyteny na nadrzi? Mne sa totiz jedna matica (tusim je to plast) pretaca - povolit ju neviem, iba ak utrhnut...
Stale mi to pride jednoduchsie, urezat, tak kratku trubku a 2 eskapasky...
nemal som vela casu takze som to spravil ako som vravel. Nie je to moc esteticke (pre istotu som pridal este jednu sponu na kazdu stranu) ale je to 100% funkcne.
Hadice som spojil pomocou medenej trubky priemeru 12mm vytvarovanej v obluku hadice
Mozte mi niekto narychlo pozret cislo tejto hadice, chcem si to este dneska objednat v Opli po telefone, ale som dlho v robote, a nemam tu pristup k EPC....diky moc.....
Hodne by mi to pomohlo....
Na Astru G X14XE
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Diky, vcera som bol v MaH Opel Nitra, a objednal som...Mantaci, pride mi to asi tak za dva tyzdne. Vcera mi trysky z Insignie prisli po dvoch mesiacoch.
pani,pre istotu sa este pozrite pod auto. smerom od nadrze idu 3 hadice a ta, co je napravo je u mna prehnita. predpokladam, ze je to nejaka odvetravacka, ale ona ide az dopredu, do motoroveoho priestoru, dakde az ku pravemu blatniku. ani v opli nevedeli, co to je a skumali to 3 mesiace a pritom som bol 2x na zdvihaku a kukali na to ako blbi. cena 25,55€. dufam,ze to je toto, lebo mne nic nekvapka,len je obcas citit benzin. tak sa pozrite pre istotu pod auto.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
Tak dneska som aj ja konecne vymenil tuto nestastnu hadicku.Trvalo mi to cca 3/4 hodiny. Nakolko som to robil prvy krat, tak sa to celkom dalo.Ale pristup dost o nicom.