No pro pracovní účely by to nebylo špatné... ale zajímalo by mě, co to je za Opela vedle ní... že by něco jako Zafira?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A nebooooo..... JE TO UPLNE TO A SAME, akorat s lizinami a poklicemi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No já jsem se nebavil o odrazu, ale o tom vedle nej, u ktereho je videt jen zadek....
Kdybych se bavil o odrazu, tak jsem rovnoul napsal takto:Ale zajímalo by mě, co je to za auto, co se v něm odráží....
Jsme si jen nerozuměli
Honz@ píše:Aha..Tak pardon...To vedle je ten samej Van ....Akorát má hagusy a poklice
JJ Jasný ... Teď už se můžeme bavit o tom odrazovém