Sklápění předních sedaček

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Miceci

Sklápění předních sedaček

Příspěvek od Miceci »

Cus, potřeboval bych radu, jak se dostanu k mechanice, která vlastně umožnuje to sklápění sedaček. Potahy a polstrování jsem už zkoušel sundat, ale zasekl jsem se u těch špuntů na zasouváni opěrátka hlavy. Takže bych potřeboval radu jak dostanu ty špunty ven, nebo kdyby někdo navrhnul jiné řešení. Předem moc díky!!!

PS: v opravně za opravu chtějí 2000,- Takže bych si to chtěl udělat sám.
Thx!
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

narvi tam ze stran 2 šroubováky a zatlač jakoby dovnitř toho držáku opěrky a vono to vyleze nahoru
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Miceci

Příspěvek od Miceci »

Vojta píše:narvi tam ze stran 2 šroubováky a zatlač jakoby dovnitř toho držáku opěrky a vono to vyleze nahoru
Díky moc, hned to vyzkouším :)
Michal Kus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal Kus »

Zdravím tak s těmi sedadly se mi to dnes stalo také je to u řidiče. Neví někdo jestli se k tomu mechanizmu da dostat aniz bych musel vyndavat cele sedadlo? A jak se dá sundat potah sedacky myslim si ze by melo stacit sundat jen horni dil a pak by tam snad mel byt videt ten mechanizmus toho kloubu nebo je to slozitejsí? Poradí prosím někdo? Díky mejte se
A.P.

Příspěvek od A.P. »

tak mě to taky postihlo. nejde mi sklápět sedadlo řidiče. Měl by někdo radu co s tím? Zajímá mě jestli je možné že tam jen něco vypadlo nebo se musí nějaký díl opravit
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
Odpovědět