Pražáci poraďte

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Pražáci poraďte

Příspěvek od tesyno »

Zdravím všechny lidi dobré vůle, měl bych na vás (hlavně asi pražáky) dotaz. Potřeboval bych nějaké co nejlevnější ubytování v Praze - stačí mi kemp, rozložim stan, popřípadě nějakou levnou chatku (ale stan by stačil). Potřeboval bych tam někde přenocovat ze 6. na 7. června, ale de o to že pokud vim z kempu se dycky musí vypadnout do 11 hodin že?? Já bych potřeboval abych tam mohl být aspoň do 14:00 - spánek potřebuju pro 4 lidi, já jedu s přítelkyní a jedu do prajhy hlavně kvůli nedělnímu srazu ale jedu už v sobotu páč se mnou jedou 2 kamarádi kteří jsou na sensation a hlavně kvůli nim taky potřebuju to spaní takhle delší, nevíte někdo o něčem? zase se mi nechce platit 2 noci dyž tam budu jen jednu :-(
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
Reklama

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Re: Pražáci poraďte

Příspěvek od Jimmy323f »

no jelikoz prazaci vetsinou bydli v praze tak naopak myslim nebudou mit zkusenost se spanim v praze v nejakych kempech ;) prijde mi to logicke ze to budou mit tuhle zkusenost prave spis mimoprazsky ... ale k tematu ... zkus zavolat do kempu NA KORABE ... tam co jsou nase opel sraziky ... mohli by primhourit oko s tim vstavanim ;) treba se domluvis a ceny maj relativne taky gut co si myslim.
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek
tesyno
Kontaktovat uživatele:

Re: Pražáci poraďte

Příspěvek od tesyno »

Jj už to mám zařízený Na Korabě, takže už je vyřešino. jinak za domluvení děkuji Defovi
historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
Odpovědět