Fólie vs. STK
- Reklama
To má každá astra zatmavené okná? Ja som si to nejak nevšimol a chcem dať tiež fólie, ale iba asi do zadu.CUBErt píše:Astra má minimálně 70ti procentní propustnost ! Tedi 30ti procentní zatmavení. Pokud chces projít technickou, tak tam zkutečně nemůžeš mít nic jiného nalepeného,protože se procenta zatmavení sčítaj. Pokud máš 30 zatmavení od výroby tak 30ti procent. folie už tam dát nemůžeš. Ani deseti. V zádu to už tak přísné není, tam jsou ty hodnoty jiné.Tam je minimální propustnost asi 20 procent, tedy 80 procent zatmaveni. A Atest je až to poslední co chtěj vidět, hlavně je k tomu nějakej typovej štítek kde jsou právě ty procenta vypsána. A ještě ktomu kontrolujou údaje ze skel. Takže kdo si myslí že když bude mít na předku světlé fólie, tak má smůlu taky. Tedy pokud nebude mít kliku a technik na STK to nebude řešit. Já tu kliku s Fiestou neměl. Předek jsem musel strhnout. Teď o víkendu si nechám folky dělat na zadek, a za dva měsíce po stk hodim ještě světlé na předek, abych neprovokoval. Policajti po mě zkoro pokaždé chtěli atest. Nálepky seženeš a ten typovej papír vofotíš a doplníš a poliši sou v p....ale na STK to tak jednoduchý neni.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
géčko má vždy tónovaný skla takže si nemohl vidět s netónovanejma sklamaCUBErt píše:Snad každou astru co jsem kde viděl měla tónovaná skla, nicméně hodnota 30% zatmavení se mi zdá dost nadhodnocená, podle mě tak 10-15% maximálně.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
jo jo ja jsem mel uz i na facku tonovane skla (rv 93 silver line) takze ted uz je ma snad kazde auto...a ciste okna na astru nekupis..teda alespon mi to rikali v kazdem autoskle jak mi ju vykradli..vsechny mi nabizeli tonovane a o cistych se ani nezminili.... 

''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím