Díky!!
kod rádia
- Reklama
Re: kod rádia
Zkus strycka google, hledal sem tak 2 minuty a nasel sem akorat na jiny GM, kdyz bude hledat pet minut treba najdes 
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Když použiješ funkci hledat, myslím že najdeš povídání i tady. A nenapsal si, co to je za model rádia ? 300, 400, 500 ??
Pokud je to CAR 300, tak - kod: 5216
Pokud je to CAR 300, tak - kod: 5216
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
On typ napsal - 2003 , takže asi Corsa C, Vectra C, Meriva. A asi myslel kod na odblokovani SAFE. Jen nevim co jsi myslel ty tím 5216 u 300 rádia. Hledat to ale nebudu, vyhodilo mi to tady 99 stránek na "kod radia" 
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Píše, že má rádio Blaupunkt, z toho vycházím, že je to model CAR 300, tudíš ten kod pro zadání pod SAFE je: 5216
Moje Astrina 1,7DTi
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
díky za snahu pánové,...pro upřesnění je to fakt car 2003 nicméně už jsem v pohodě, zázrakem jsem sehnal původního majitele a ten ho naštěstí ještě měl...

Chceš mi říct že 5216 je univerzální SAFE kod? Já to nikdy nepotřeboval, ale schválně zkusím. Co se tu člověk ještě nedovíFrydex píše:Píše, že má rádio Blaupunkt, z toho vycházím, že je to model CAR 300, tudíš ten kod pro zadání pod SAFE je: 5216
Našel jsem jen jakousi kalkulačku podle sériového čísla na CAR 300
Naposledy upravil(a) gemarc dne 25 kvě 2009, 21:31, celkem upraveno 1 x.
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
Žiadny univerzálny kód neexistuje! V sekcií download sú nejaké kalkulačky na stiahnutie, a s nimi sa vygeneruje kód podľa čísla rádia 
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
No právě, jenže on má Blaupunkt 2003 ,doubledin , podle toho co píše. Tak mne překvapila ta reakce s kodem. Pak jsem našel tu kalkulačku na CAR300 a 400. To je fuk, někdy to zkusím
Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Ne, není to universal kod... jsem nevěděl, že je rádio s označením 2003 .... myslel jsem že mám CAR 300 - kazeťák obyčejný. 
Moje Astrina 1,7DTi