Prosim o radu
Prosim o radu
Aj ked som sa tu snazil to najst cez "HLEDAT" tak sa mi to nepodarilo. Potreboval by som nejaky navod ako demontujem vonkajsie kliky na dverach lebo mi ich idu striekat do farby auta. No nasiel som tu iba demontaz vnutornych klik. Ak by niekto vedel ako to mam rozobrat alebo mal nejaky navod, bol by som mu naozaj vdacny....
Astra G 1.4 16V ...... 66kw
- Reklama
Re: Prosim o radu
No nikdy sem nedelal, ale kdyz oddelas tapecy tak uz ty kliky vidis a z venku nic byt nemuze a zevnitr vidis, takze max tam bude nejakej sroubek kterej odsroubujes a nebo tam budou jen nacvaknuty... rekl bych, ze nic slozityho 

Jak píše kolega nad, vyndáš tapec odšroubuješ popřípadě odcvakáš a budou mít v sobě tak táhla tak ty taky vyndáš. Jiný problém tam asi nebude.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
no vyskusam to...... ale ak by mal nahodou niekto presnejsi navod, neodmietnem... 

Jak psali kolegové, z venčí nic neuděláš
Musíš sundat tapce a pak se teprve dostaneš ke klice. Jinak nejčastěji ta klika vrže v pákovém mechanismu té kliky, kde chodí plast o plast...
Návod na sundání tapecu máš ZDE ( návod je spojen i s vyndáním vnitřních klik )
A pokud nemáš vzadu el. okna, tak ještě budeš potřebovat návod na demontáž kličky oken, který je ZDE 

Musíš sundat tapce a pak se teprve dostaneš ke klice. Jinak nejčastěji ta klika vrže v pákovém mechanismu té kliky, kde chodí plast o plast...
Návod na sundání tapecu máš ZDE ( návod je spojen i s vyndáním vnitřních klik )

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Dik AstraMane za navody, tapaciry uz som dole mal niekedy tak to zvladnem. No nejako to uz "VYKOUMAM"
Aspon dufam

Aspon dufam