Konec CLASSICa !!!

Co se jinam nehodí pište sem
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: Konec CLASSICa !!!

Příspěvek od Mike.S »

přesunuto
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Reklama

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Zigi máš pravdu :D :D . Moje Astra je pro mě srdcovka a myslím že ještě pár let bude :mrgreen: :mrgreen: .

Tak s bohem Astra G, zůstané v našich srdcích a zdar Astrám :mrgreen:
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Marky

Příspěvek od Marky »

Je otazka co budou chtit za H classic a co vsechno na nem zase ocesaji, aby byl levnejsi. Jinak posledni dobou jsou cenikove ceny opelu docela out proti konkurenci. Auto pro me neni modla, ale obycejna vec pro presun rodiny a jelikoz uz nejakou chvili koukam po necem jinem, tak jsem na H classic docela cekal, protoze soucasne ceny Hacka nejsou konkurenceschopne. Myslim, ze v tuto chvili jsou zajimavejsi auta s lepsi cenou a delsi zarukou, ale mozna opel dostane jeste sanci, tak Hacko v clasiku prijd jsi ocekavan 8) .
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

ale tak chlapy nebuďte tak smutní, tohle řešme s úsměvem ne? šak ukažte mi na modely které se vyráběly tak dlouho a hlavně se prodávaly - vím že nějaké jsou ale není jich moc a astra G do této skupiny rozhodně patří přeci ne ;-)
Mohu souhlasit že astra G měla nadčasový design - ba má dokonce lepší než některá nová auta - aspon mně se to tak jeví! a co se týká elektroniky a motoru já si nemohu stěžovat! měnil jsem akorát termostat - což beru na tomto autě jako spotřební materiál (neberu olej, čepy atd.)
takže mohu jedině poděkovat a Oplu vzkázat jen tak dál 8) - jestli tedy bude eště existovat... :roll:
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Pepino_GH píše:M1lan - já to slyším pořád, ale téměř vždy jen od lidí, kteří neví o čem mluví :lol:
Nebo od lidí, co se zmohly akorát tak na totálně vylítaného kadetta či calibru :D To pak neděláš nic jiného, než jen měníš díly :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
palix

Příspěvek od palix »

Aj ja som si všimol, že H-čko je drahé. Za tú cenu by som kúpil niečo iné.
A čo sa tvaru týka - načo robiť facelift tam, kde ho netreba ;). Neviem si predstaviť, čo by tak na Astre menili. Octávia mala nejaké facelifty, ale to boli len drobnosti, ktoré Astra nepotrebovala. Hlavné, čo mala Astra Classic II dobré bola cena na úrovni malých aut. Preto som ju kúpil. Páčia sa mi hlavne jej jazdné vlastnosti, spotreba, výkon, priestor, vzhľad. A tie drobnosti - občasný pazvuk ( jden typ) - to riešim, a nevidím to ako nevyriešiteľné...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Pico

Příspěvek od Pico »

Už som to tu raz písal, naša Astra je dizajnovo jedno z najvydarenejších áut vôbec a to ako po stránke exteriéru, tak aj interiéru. Zostávam s úctou.
Astra II
Zachy

Příspěvek od Zachy »

Pico píše:Už som to tu raz písal, naša Astra je dizajnovo jedno z najvydarenejších áut vôbec a to ako po stránke exteriéru, tak aj interiéru. Zostávam s úctou.

8) 8) 8) Pravda - pravdúca :)
Odpovědět