...jinak panove...vcera vecer padnul 3 lety srnecek a zbylo mi trochu masa na gulasek...takze? nooo?

s cervenym vinem...mnamka
 s cervenym vinem...mnamka 

To budeme mít k večeři na přivítanou až dorazíme s Marťou? To bude též náročný večer...Musíme se pořádně seznámit, pokecat, probrat detaily, okoštovat co točíš (Marťa teda víno, ale já radši pivko)..
  To budeme mít k večeři na přivítanou až dorazíme s Marťou? To bude též náročný večer...Musíme se pořádně seznámit, pokecat, probrat detaily, okoštovat co točíš (Marťa teda víno, ale já radši pivko)..  

ako minule po zapijani mimča ??
 ako minule po zapijani mimča ??   

A opice nechte doma, od nas si jich jeste par odvezete
 A opice nechte doma, od nas si jich jeste par odvezete   

Ja ten tempomat zprovoznim, i kdybych mel Zofku obratit naruby
 Ja ten tempomat zprovoznim, i kdybych mel Zofku obratit naruby  A rad bych udelal jeste jednu vychytavecku, a to zapojit ovladani tempomatu misto ovladani radia na volantu...sice nevim, jestli je to technicky mozne, ale za pokus to stoji...pokud to mozne nei, varujte mne, nez to cele zku.vim
 A rad bych udelal jeste jednu vychytavecku, a to zapojit ovladani tempomatu misto ovladani radia na volantu...sice nevim, jestli je to technicky mozne, ale za pokus to stoji...pokud to mozne nei, varujte mne, nez to cele zku.vim  

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |