Čaute, tak jsem se zamýšlel jaké nové pneu pneu koupit. Jelikož jsem spýše klidný řidič, rozmýšlel jsem se co je pro mne priorita u nového pneu. Já bych asi nejvíc ocenil dobré chování za mokra....to je vždy nejvíc o hubu. Můj horký favorit je typ Kleber Hydraxer. Tak a teď se do ní pusťte svojí kritikou - dobrá - ano ne ?
CUBErt píše:Čaute, tak jsem se zamýšlel jaké nové pneu pneu koupit. Jelikož jsem spýše klidný řidič, rozmýšlel jsem se co je pro mne priorita u nového pneu. Já bych asi nejvíc ocenil dobré chování za mokra....to je vždy nejvíc o hubu. Můj horký favorit je typ Kleber Hydraxer. Tak a teď se do ní pusťte svojí kritikou - dobrá - ano ne ?
Někde jsem četl testy pneu a ty Klebry to na mokru vyhráli , akorát nevím jestli to byli Hydraxer nebo Dynaxer HP2
Na výběr je toho opravdu hodně, zvlášť ve střední třídě. Navíc v přijatelných cenových relacích se dá pořídit pneu poměrně dost kvalitní. Takže je dobré trošku zapátrat která značka a typ gumy dopadla v testech. A za stejné peníze si koupíš " lepší " pneu.
Proboha len nie uniroyal mam ich na lanose a rad vam ich predam ked su take super do vody ale za sucha hucia ako hurikan Ja som nestastny uz 2 rok co ich mam a vobec sa nederu svine asi sa budem vozit na nich do dochodku Uz nikdy nechcem pneu co maju inu feturku ako tichost...