Natažení kabelů

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Natažení kabelů

Příspěvek od CUBErt »

Čaute, tahle otázka je na majitele Aster, který maj v kufru bassbox nebo nějakou dodělávanou hudbu. Já si pořídil takovej malej subík, protože auto je často jediné místo, kde si můžu hudbu v klídku vychutnat. Tak jsem chtěl zvuk malinko bassově podpořit. Bednu, zesik bych měl, teď jen dotáhnout kabeláž. Prosím o radu, kudy je to nejsnažší. Musím natáhnout přívod od baterky a pak kabely od rádia. Děkuji moc za rady, tipy. Diks
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Reklama

PIKI
Kontaktovat uživatele:

Re: Natažení kabelů

Příspěvek od PIKI »

CUBErt píše:Čaute, tahle otázka je na majitele Aster, který maj v kufru bassbox nebo nějakou dodělávanou hudbu. Já si pořídil takovej malej subík, protože auto je často jediné místo, kde si můžu hudbu v klídku vychutnat. Tak jsem chtěl zvuk malinko bassově podpořit. Bednu, zesik bych měl, teď jen dotáhnout kabeláž. Prosím o radu, kudy je to nejsnažší. Musím natáhnout přívod od baterky a pak kabely od rádia. Děkuji moc za rady, tipy. Diks

Ja som tahal po lavej strane pod bocne listy privod od baterky, no a samozrejma signalne kably musis tahat po pravej alebo stredom!!! Neviem ake mas radio ak masl orginal tak tam nebudes mat vystup na subwofer (cinc) a tak to potom misis napojit na reproduktory, ja som to napajal na zadne a kable som nasiel pod lavim a pravym krytom! Predne sedadla musis samozrejme odsrubovat!
Naposledy upravil(a) PIKI dne 30 črc 2006, 23:24, celkem upraveno 1 x.
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Já mam kabeli vedený od rádia do kufru po pravý straně auta, pod těma plastama a napájení mam na zesík kostru od zadní lampy a na chenger mam kostru od šroubku co drží levej plast v kufru, ale odkud je vedenej plus to nevím, páč tam ty kabeli jsou natažený už od předchozího majitele a všechny kabeli se mi válí pod zadní sedačkou, protože si všechno krom chengru a autorádia vymontoval.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Tak to jsem právě tušil...odmontovat sedadla se mi před barákem u silnice moc nechce. Ale nic jiného mi nezbyde. Viděl jsem už natažený kabely volně interiérem a to byl hnus...Ještě se chci zeptat, kde je nějakej průlez pro natažení přívodu od baterky.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
Odpovědět