No visím že jste se měli skvěle, mě to tak štve že jsem nemohl dorazit, v soboru ráno jsem se probuditl s horečkou 39 st. a střevními problemi a až teď mam trochu sili se mrknout jak jste se měli, snad jindy se s Vámi všemi uvidím.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Tak srazík byl super! Sem rád že jsem poznal fajn lidi, akorát jsem musel trochu dříve odjed a nerozloučil jsem se s druhou skupinkou která byla už v motorestu! Ale jinak super a pěkné auta!
Podle fotek Vás bylo dost. Kolik Vás teda nekonec bylo ? Pocasi vidim ze nakonec nevyslo podle predstav, ale co, hlavne ze byla sranda. Skoda ze jsem nemohl prijet károu . Chtel jsem se zeptat ... Čí je ta stribrná s tím černým pruhem ?? Nebylo by více fotek ?
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Tak my jsme to protáhli ještě přes jinou část republiky a v tuto chvíli jsme doma už taky. Srazík s počasím nevyšel, ale jinak bylo fajn. Poznal jsem Padreho a jeho vymazlenou Astruli, jede v tom hezky chlapec...
Co se týká toho dřevěného Fačka, tak to byla naprosta bomba, něco takového jsem v životě neviděl... fotky sem dám asi zítra, protože jsem nechal foťák u Schumaka v autě... no prostě hlava dubová...
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jj skleroza, matka turismu. Jinak ten fatan to bylo neco pro me, ale to uz jsem tu taky psal.
už se těším jak tu Frydex nahodí fota, já na ně už koukám doma (hihi ) a jejich dost a všechny moc pěkné. Sraz byl super, spousta pohody a dobré nálady, mi tam byli už od rána a navštívili jsme jeskyně a bylo parádně... jen při návratu z víkendu, se před Ostravou ozvyli dívné zvuky od přední nápravy, vypadá to na levý přední tlumič, protože skřípot se ozývá při propružení... no uvidíme zítra.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Mno me zacala zase hucet predni naprava (pri navratu), treba to nic neni, ale treba gumy nebo loziska. Zatim to je takove slabe, takze ani netusim odkud presne to jde.
tak jsem ještě večer provedl odbornou opravu... stoupl jsem si do otevřených dveří a rozhoupal jsem auto co to šlo, chvilku to vrzalo celkem hrozně a najednou ticho a pružilo to normálně, tak se mi hned klidněji usínalo... a ráno jsem schválně jel bez rádia a ani vrznutí...
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar