ne ne neni to z toho měkčenýho plastu je to stříkaný, ale měkej je dost pač mi na sluníčku popraskalDefender píše:Patricku a ten středovej panel je origo Silver (měkčenej plast) nebo je to stříkaný![]()
Pokud je to originál jako mívají Silver edition, tak už přesně vím co chci do auta, fakt pěkný
patrickova astra coupe
Re: patrickova astra coupe
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
vidim tam zensku ruku alebno patrick ma umele nechty ???

to jsem ještě pučoval auto mojí ženě ale po tom co mi prorazila dva elektrony najednou tak o 5cm dovnitř tak už má smůlubrhy píše:vidim tam zensku ruku alebno patrick ma umele nechty ???![]()
![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
tak ma smolu no 

Suprovní kupéčko, líbej se mi ty kolečka
. Chtel jsem se zeptat ... ten výfuk máš komplet od svodu ? (obyč kat, bez kat., sport kat. ??) 

Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398

mám ho až od kaťáku ten a svody jsou originalBoči píše:Suprovní kupéčko, líbej se mi ty kolečka. Chtel jsem se zeptat ... ten výfuk máš komplet od svodu ? (obyč kat, bez kat., sport kat. ??)
hmm... moc pekný koukal jsem ze jsi byl v nejaky zatacce moc dlouhej
chudinka nebo co se stalo? jinak moc pekny

Spis moc sirokej a ten kripl co jel proti mne tak byl jeste sirsipetr píše:hmm... moc pekný koukal jsem ze jsi byl v nejaky zatacce moc dlouhejchudinka nebo co se stalo? jinak moc pekny
-
- Kontaktovat uživatele:
no hold ked sa stretnu dva kamiony v zatacke 

Čau, koukal jsem na tvoje kupéčko na sraze v letňanech
. Pěkný, jak dlouho tam máš tu folii na karoserii? Já že jsem koukal i víc detailně a folie je docela popraskaná.... Kola špica 

.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari 
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......

Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
LiTe píše:Čau, koukal jsem na tvoje kupéčko na sraze v letňanech. Pěkný, jak dlouho tam máš tu folii na karoserii? Já že jsem koukal i víc detailně a folie je docela popraskaná.... Kola špica
dávál jsem jí tam před zimou ale na pár místech popraskala protože byla zima když jsem jí lepil a nebyla vláčná ale křehká takže na p.... a hlavně mi to řezala známá což bylo fajn protože za to chtěla 200,- ale dala mi omylem nějakou tlustší foliji než je na auto takže se to blbě lepí do rádiusů
- kabrioletak
Ahoj,tak na pohled to máš pěkný,zdálky bych odhadoval vizáš jak měl Brhy.Samozřejmě škoda toho šrámu na boku.A ta fotka jak máš auto napatlané tím bílým bla bla bla...to je vosk ?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Vosk primo ne je to nejaka pasta od mercedesu, zaplnuje to lehky skrabance a stejka po tom dobre voda, nemuzu si na to absolutne stezovat lak je po tom perfektni.
- kabrioletak
Aha,zrovna jsem si také něco pořídil tak se na to příští týden vrhnu.Ty jedeš na ten coupecabrio sraz?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
copak to je za ten "blivajz" na to mytí ? Dá se ta pěna někde kupit ?
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20