N85 nebo N96
N85 nebo N96
Hoj všem , nemá někdo zkušenosti s těmíto mobily ? Nějake rady , tipy , informace 

- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: N85 nebo N96
Ja koukal i na N78, ta ma aspon dobry klavesy celkem 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to spíše asi N79
ale vice bych asi volil vysouvaci tel

-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám N85 půl roku, před tím jsem měl skoro dva roky N95, takže můžu srovnávat jen tyhle dva modely.
N85 je tenčí a celkově působí jako menší telefon. Má mnohem lepší klávesnici, líp se na ní píše a nějaký přehmat moc nehrozí i konstrukce na mě působí pevnějším dojmem. Funkčně je to v podstatě stejný, některý věci jsou malinko odlišný, ale hlavně je jich spoustu vylepšených. Jinak má lepší display, jasnější a kvalitnější, přesto mi na sluníčku přijde hůř čitelný, než na N95, ale třeba fotky a video jsou na něm paráda. Co mě osobně nejvíc vadí je to, že N85 má strašně pomalý software a když máš v telefonu hodně věcí ( a to máš, protože standartně se dodává s 8GB kartou), je procházení menu strašný a třeba galerie se otevírá vážně dost dlouho. Občas se i stane, že při přijmutí hovoru slidem má trochu zpoždění, ale to až tak nevadí. Každopádně tím slidem jde hovor ukončit, což předtím nešlo. To N95, i když jsem jí měl zaflákanou, je proti tomu rychlík. Pak mi dost vadí funkce naklápěcího čidla. Někdy, než se telefon rozhodne na jakou je vlastně stranu, volajícímu dojde trpělivost a než se podíváš do zmeškaných hovorů, nevíš, kdo ti vlastně volal. Někdy se zase zasekne úplně a prostě displej neotočí, takže se musí "mírně" poklepat. Ale dá se to vypnout a je po starosti. Hodně u nich odcházejí sluchátka, ale je to výrobní vada a v záruce jí bez problémů opraví. Jinak doinstalovaný aplikace,ať jsou přímo Symbianový nebo Javový, fungujou bez problémů. Každopádně jsem spokojenější, než s N95.
N85 je tenčí a celkově působí jako menší telefon. Má mnohem lepší klávesnici, líp se na ní píše a nějaký přehmat moc nehrozí i konstrukce na mě působí pevnějším dojmem. Funkčně je to v podstatě stejný, některý věci jsou malinko odlišný, ale hlavně je jich spoustu vylepšených. Jinak má lepší display, jasnější a kvalitnější, přesto mi na sluníčku přijde hůř čitelný, než na N95, ale třeba fotky a video jsou na něm paráda. Co mě osobně nejvíc vadí je to, že N85 má strašně pomalý software a když máš v telefonu hodně věcí ( a to máš, protože standartně se dodává s 8GB kartou), je procházení menu strašný a třeba galerie se otevírá vážně dost dlouho. Občas se i stane, že při přijmutí hovoru slidem má trochu zpoždění, ale to až tak nevadí. Každopádně tím slidem jde hovor ukončit, což předtím nešlo. To N95, i když jsem jí měl zaflákanou, je proti tomu rychlík. Pak mi dost vadí funkce naklápěcího čidla. Někdy, než se telefon rozhodne na jakou je vlastně stranu, volajícímu dojde trpělivost a než se podíváš do zmeškaných hovorů, nevíš, kdo ti vlastně volal. Někdy se zase zasekne úplně a prostě displej neotočí, takže se musí "mírně" poklepat. Ale dá se to vypnout a je po starosti. Hodně u nich odcházejí sluchátka, ale je to výrobní vada a v záruce jí bez problémů opraví. Jinak doinstalovaný aplikace,ať jsou přímo Symbianový nebo Javový, fungujou bez problémů. Každopádně jsem spokojenější, než s N95.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Měl jsem N85 a co jsem na ní nejvíc ocenil byl FM vysílač ve spojení s MP3 nebo Core playerem v autě 

Pracuji v Opel servisu
a nestydím se za to
a nestydím se za to

X14XE HATCHBACK
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
N86 8Mpix foták
a já ted čekám na N97,jinak mám N95!
Jinak 86 a 96,v nich neni skoro žádnej rozdíl,jen jinej design a tuším interní pamět a nějaké drobnosti!
a já ted čekám na N97,jinak mám N95!
Jinak 86 a 96,v nich neni skoro žádnej rozdíl,jen jinej design a tuším interní pamět a nějaké drobnosti!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
tak já tet prave uvažuju o n85 a nevím jestly koupyt???ješte sem se dival na 5800 nokia ale asi vemu tu nokii u vodafone.bych jí mel za 6000 prutu .. nebo vyte o nečemlepším kolem té 6ky??? dikec za radu
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Záleží,pokud chceš symbiany,či ne,je to super,dá se spoustu aplikací,témat,lepčích her jak java atd. dohrát!Mínus je jen to,že telefon je trochu pomalejší než tel bez operáku a občas zamrzne.Ale každou chvili vychází novej firmweare a můžeš přehrát za novější,kterej má něco navíc,nabo vylepšeného.Já co jsem si čuchl k operáku(symbian),tak bych nic jiného nechtěl.Jsem Nokiák.Máš různé kategorie(7.,8.,9.,) abych to lépe vysvětlil,tak je to podobné jako u automobilky(základní třída,rodinná nebo pro náročnější,a poslední něco pro nejnáročnější-limuzíny) a to,že je třeba N78 a N79,tak to většinou je stejné,jen jiný obal,nepatrné doplnky v menu atd..Takže je na tobě,co jsi koupíš,jestli půjdeš po vzhledu,nebo po komfortu výbavy.Zajdi na nokia.cz,vyber si víc modelů které se ti líbí a dej porovnat,pak už je na tobě,co si vybereš a zda u partnerů nokia,kde jsou tel.nejdražší,nebo u operátorů levněji díky akčním nabídkám atd.Já bych si tel z netu nikdy neobjednal,je sice hezké,že je tam seženeš i o několik tis. levněji než v kameném obchodě,ale jsou to většinou dotahené kusy z jiných zemí,kde je koupí levněji a pak do nich nahrajou českej soft a prodávaj je levnějš,což je super,ale do té doby,než se ti to podělá,pak už je to v háji a záruky nic moc.Já si raději vždy přidal nějaké to lipo navíc a koupil si tel v kameném obchodě,kde si ho můžeš ohmatat a vyzkoušet a máš záruku,že ten tel je pro český trh.
Snad jsi to pochopil,co jsem tu chtěl říct...

Snad jsi to pochopil,co jsem tu chtěl říct...
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
štrádlono -tak uš mam koupeno je to N85 za 6000tis. nemas tam nakejten programek??hledal jsem skype a nesel me v tel nebo naky špeky programky??co bys doporučil na netu je too hafo .ja neevimjaky jsou dobry!!!
dobrej programek na klienty je NIMBUZZ
zvladá skype ,ICQ.MSN a jiny klienty
akorat je potřeba se tam registrovat a přihlásit si ty účty.potom když se přihlásíš tak jsi přihlášenej na všech účtech najednou 

X14XE HATCHBACK
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
koukni přímo na n85 forum nebo tak a musíš stahovat přímo pro tvůj typ symbianu!
Já mam Divx přehrávač,Smart muvie přehrávač,navi sygic,témata,spořiče,qip klienta,SP marker,slovníky nj,aj,lcg jukebox,operu mini a několik her a filmů v avi atd.Taky vše stahuju z netu (n95 eu,s60,a různých for k daným typům tel. nebo co souvysí se symbianem).Musíš hodně hledat a zkoušet!Má n95 nemá future pack2 a nevím,nebo nemám odzkoušené,zda aplikace pro můj tel by makaly na to tvém...
Já mam Divx přehrávač,Smart muvie přehrávač,navi sygic,témata,spořiče,qip klienta,SP marker,slovníky nj,aj,lcg jukebox,operu mini a několik her a filmů v avi atd.Taky vše stahuju z netu (n95 eu,s60,a různých for k daným typům tel. nebo co souvysí se symbianem).Musíš hodně hledat a zkoušet!Má n95 nemá future pack2 a nevím,nebo nemám odzkoušené,zda aplikace pro můj tel by makaly na to tvém...

Naposledy upravil(a) Štráda dne 18 kvě 2009, 23:59, celkem upraveno 1 x.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
burčak-to sem skousel a neslo me to. skype mam ale jde me jen chat. na N 85 neni asi skype!!tak me neco pošlete to vyskoušim a bude nebo me dejte primej odkaz
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Tady si to pročti a pochopíš...
http://www.symbianportal.cz/clanky/43-s ... aly-hacek/
Jinak jedna ze stránek,kde můžeš stahovat aplikace
Četl jsem,že nokia si koupila licenci od skypu a chce a bude do dalších modelů telefonů od výroby cpát skype klienta!N97,která bude v prodeji na našem trhu kolem poloviny tohoto roku už ho bude mít v sobě.
http://www.symbianportal.cz/clanky/43-s ... aly-hacek/
Jinak jedna ze stránek,kde můžeš stahovat aplikace
Četl jsem,že nokia si koupila licenci od skypu a chce a bude do dalších modelů telefonů od výroby cpát skype klienta!N97,která bude v prodeji na našem trhu kolem poloviny tohoto roku už ho bude mít v sobě.
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
ještě prubni toto
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1116723
když tak tady na tom foru určitě něco vybereš
http://www.4allmobile.eu/index.php
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1116723
když tak tady na tom foru určitě něco vybereš

http://www.4allmobile.eu/index.php
X14XE HATCHBACK