Znak na boční liště
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znak na boční liště
ja listi nemam a nemal som tam ziaden ani znak bertone neaky dobry clovek s ho odtial odmontoval 

- Reklama
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
mne sa zda ze ja mam v 2 rade sedadiel na strednom sedadle normalny 3 bodovy pas, cize 7x 3 bodovy
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Majlo, máš pravdu, ale řešilo se to u Zafir, i když on v tom možná zase tak velký rozdíl nebude, bylo to tadyMajla píše:někde se to tu už řešilo. Musí tu někde být topic

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
Já mám všechno možné (např. vnější kliky v barvě karosérie, el. zrcátka, klimu, tmavé přední i zadní světla atd.), ale nemám stavitelný volant. Vím, že byla vyrobena v Antverpách a mám tam stříbrný kosočtverec.
ASTRA HB 1.6 16V 2003 / Z 16 XE
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To máš asi pro model DIAMANT,ale ten je z Vectry nebo Omegy.Ferda mravenec píše:Já mám všechno možné (např. vnější kliky v barvě karosérie, el. zrcátka, klimu, tmavé přední i zadní světla atd.), ale nemám stavitelný volant. Vím, že byla vyrobena v Antverpách a mám tam stříbrný kosočtverec.
Ja mám nejaký znak nalepený vpredu nad ochrannou lištou. Neviem to popísať, vyzerá to ako sploštené malé a. Aký to je stupeň výbavy, resp. čo to znamená ?
Astra II
Ferda mravenec píše:Já mám všechno možné (např. vnější kliky v barvě karosérie, el. zrcátka, klimu, tmavé přední i zadní světla atd.), ale nemám stavitelný volant. Vím, že byla vyrobena v Antverpách a mám tam stříbrný kosočtverec.
Stříbrný kosočtverec mám taky a měla by to být výbavová verze NJOY od roku výroby 2003 což odpovídá zatmaveným světlům i klikám (a i lištám) v barvě karoserie. Litá kola bývají tyto:

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu