nesvítí zadní osvětlení
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
nesvítí zadní osvětlení
Zdravím mám problém s zadním osvětlením u obou dveří nechce svítit... auto jsem už tak koupil tak nevím jestli třeba není možné aby nebylo vůbec zapojené? Žárovky tam byly dobré, také jsem zkoušel nové a nic. Mezi pojistkama nemůžu najít která by mohla být pro zadní osvětlení (je jedna pojistka nebo je pro každé světlo zvlášť)? a jaká tam je popřípadě kde je umístěna? Už si stím fakt nevím rady a podle manuálu mám úplně jinou pojiskovou skříň. Díky za odpovědi (je to na astru 1,6 16V hb 2002)
už HONDA civic VTEC
- Reklama
Re: nesvítí zadní osvětlení
Pojistka je společná jedna pro vnitřní osvětlení (vpředu, vzadu, v kufru). Zkontrolovat přepínače bočních lampiček, změřit jestli je napětí na patici sulfitek. Pokud je, tak špatná žárovka, pokud není tak jít po kabelech.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
APiK píše:Pojistka je společná jedna pro vnitřní osvětlení (vpředu, vzadu, v kufru). Zkontrolovat přepínače bočních lampiček, změřit jestli je napětí na patici sulfitek. Pokud je, tak špatná žárovka, pokud není tak jít po kabelech.
aha tak když je společná a blbnou mi jen zadní tak bude chyba asi v kablech, ale divné, že i levá i pravá
už HONDA civic VTEC
Mohou být jen odpojené ( taky jsem měl pravou stranu odpojenou
)... V tom horším případě do nich nejde šťáva 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!