Povinna vybava astry
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Povinna vybava astry
Zajimalo by me jaka musi byt vybava? Ja tam po koupi nasel akorat lekarnu, rezervu a hever, mam pocit ze aspon zarovky, nejaky naradi a oranz. vesta by tam taky mely byt ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Povinna vybava astry
vestu jen když se jedná o služební auto, ale i tak jí mám.. žárovky, trojúhelník a další si asi budeš muset dokoupit.milosh píše:Zajimalo by me jaka musi byt vybava? Ja tam po koupi nasel akorat lekarnu, rezervu a hever, mam pocit ze aspon zarovky, nejaky naradi a oranz. vesta by tam taky mely byt ne?

Astra G coupe Z22SE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vse mam v nexii a "cerstvy" tak to prehazim do astry a nexii prodam bez toho
Vzdyt to je skoro litr za vse... 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U nového auta tam automaticky je ... u auta z bazaru bych si nebyl dvakrat jisty... u minuleho auta jsem mel i rezervu co na auto rozhodne nesla dat... hever od uplne jineho typu auta a tazne oko jsem si delal nakonec sam ;-( jo kdyz je clovek blbec a kouka jen na plechy a motor tak se nasledne muze hodne divit... ;-(((
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE