Dobrá rada nad zlato...

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Hanýzek

Dobrá rada nad zlato...

Příspěvek od Hanýzek »

Zdravím Vás,kolegové.Rád bych se zeptal,jak by jste řešili situaci,ve které jsem se dnes ocitl.Nějaký vůl mi dnes utrhl zadní nárazník a při bližší ohledávce jsem objevil zohýbaný "šev" karoserie po ním.Co bych tak mohl čekat od pojišťovny?Dát to opravit,nebo svépomoc?Předem díky za názory.Zapoměl jsem napsat,že škoda bude hrazena z pov.ručení viníka.
Naposledy upravil(a) Hanýzek dne 12 kvě 2009, 20:04, celkem upraveno 1 x.
Reklama

Majesty
Kontaktovat uživatele:

Re: Dobrá rada nad zlato...

Příspěvek od Majesty »

Záleží na tom, jak to máš pojištěný. Jestli to je z poviného ručení viníka nehody, pak nechat pokud možno udělat likvidaci rozpočtem a pak někde u šikovného karosáře levně opravit. Jestli máš svoje havarijní pojištění, tak je potřeba vzít v úvahu velikost spoluúčasti, aby se ti vůbec vyplatila a zaplatila aspoň oprava.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Do servisu, nechat srovnat klempíři, celé dobře ošetřit antikorozním materiálem a jak psal Majesty brát to rozpočtem na viníka. :?:
END
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Hlavně to nech všechno prohlídnout a nafotit pojišťovnu než se dáš do opravy..abys pak nedostal velkou bačkoru :wink:...
Odpovědět