My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak je to jasný, příští mini-sraz se bude konat tam
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
nj legendární most na mostě komančove po dostavění zjistily že tam bude velkej sklon tak postavily ještě most nad ním
dobrej je i most kterej vede do želivky
Yanku, nechci se nikoho zastávat, ale D1 byla projektovaná a počatá dávno před komančema:
První plán na dálnici D1, tehdy nazývaný dálnice Západ - Východ byl schválen formou vládního usnesení o výstavbě dálnic z listopadu 1938, kdy byla jako součást čtyřletého plánu obnovy silniční sítě odsouhlasena stavba dálkové silnice z Prahy na Podkarpatskou Rus. 2. května 1939 byla slavnostně u Průhonic zahájena stavba dálnice z Prahy přes Brno na hranice se Slovenskem. Jednalo se o asi 90 km dlouhý úsek Praha - Humpolec. Ikdyž už v lednu byly zahájeny práce na 3. trati Zástřizly - Bunč. Do zastavení prací v roce 1942 byl rozestavěn úsek Praha - Humpolec, Zástřizly - Nová Dědina a malý kousek trasy v místě křižení s Exteritoriální dálnicí Breslau - Wien. Po válce byla výstavba v omezeném rozsahu obnovena, jednalo se především o pokračování stavby velkých mostů, které by jinak byly znehodnoceny. V roce 1950 k jejímu definitivnímu zastavení.
Nová etapa výstavby dálnice D1 byla nastartována vládním usnesení z 10. dubna 1963
Některej víkend pojedu do PHY, tak jsem si dal za cíl po D1, po D11 pojedu zpátky, tak jsem na to úplně zapomněl. Jestli bude hezky,tak si zavčasu vzpomenu a sjedu tam...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak jsem dnes pátral po "šmajdavém" zvuku za jízdy a na co jsem nepřišel
Jako by nestačilo, že to a samé mám u zadního levého kola Ještě že na předku to půjde v pohodě opravit Jen doufám, že do té doby toto neodejde i na pravé straně
AstraMan: to není dějepis, brácha se podílel na stavbě a dodnes pracuje u firmy, která dělá povrchy silnic... Komunisti toho posrali hodně, ale most přes Želivku projektoval někdo ještě před nima. Ale nemá cenu sem tahat politiku, snad do žádnýho tématu...
Naposledy upravil(a) Pepino_GH dne 12 kvě 2009, 17:57, celkem upraveno 1 x.