Zafirka se už z vás klepe v garáži strachy. A to jsme pouze sledovací účastníci.
Protože jak tak čtu, tak nevím co by ji tak úplně náhodou mohlo upadnout ... a někomu se to hodilo. Takže na tento předsrazík asi půjdu pěšky a bez bot. No to už abych pomalu vyšel.
počkej, ono se do motoru leze přes nějakou kapotu jooo? a co to jee? ja myslel, že se tam leze zevnitř přes demontovanou palubku, proto ji taky bude Trdlo Joelovi sundavat, nebo ne?
a este jedno OT ja radsej zaparkujem pred zavorou s dedkom a dojdem inkognito okukam neake tie triky a potom sa zduchnem, lebo kym si dam kafe po prichode ako citam astra by bola rozobrata do srobika a dom by som odchadzal len z rucnou pakou v ruke
Já to vidím tak, že to co jsem na autě vyměnil a tudíž se mi to válí v garáži, tak to vezmu sebou a hodím mezi "hladové" a tím odlákám pozornost a Zafirka bude nedotčena.
To je správnej přístup. Takže na dovču beru Žirafu, ta má větší kufr. Takže chlapci, až dorazíte, rovnou ty věci skládejte do kufru stříbrný Zafy s Lkovou RZ.
Já Vám za to ty vaše miláčky nerozeberu. A to se vyplatí.