Ktore kable su k zadnym repro vo dverach?

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
peet100

Ktore kable su k zadnym repro vo dverach?

Příspěvek od peet100 »

Chcem hodit do plata korytnacky ale nechcem vypojit zadne repro co su v dverach, chcem ten kabel preseknut pod podlahou co su vedene, len neviem ktore s tych kablov co vedu do zadnych dvier su na repro, neviete nahodou? chcem ich preseknut pod prahovym plastom a tam napojit zadne korytnacky co budu v plate..
1.6 16V 74KW HB 5dv.
Reklama

Shimmeron

Re: Ktore kable su k zadnym repro vo dverach?

Příspěvek od Shimmeron »

Nazdar,

mam novu Astru a nakolko radio do nej a repro stalo 400 :shock: eur a teda nic moc davam si do auta komplet hudbicku co bola v mojom old one Favorite, normal radio asi rok stare Panasonic a uvazujem nad tym ze vpredu neham repky a vyskace co mi tam namontovali a nejak nabastlim (ak to ide poradte skusenejsi) do zadnych dveri moje magnaty ale su 16 palcove tusim a tam sa v inych temach co som kukal pise ze max 13 sa zmestia. Na fave sa selide selico max zmestilo a vzdy som narval vacsie tak ci to tak nefunguje aj tu :mrgreen: ?

A dalsie je ze chcem od kablov na zadne repro tahat kable na plato a tam dam magnaty a vysky co som mal na plate vo Fafikovy, nemam zosik ani nic take hralo mi to slusne a stacilo to ale u Fava mi skakalo to plato ked som siel cez diery, taktiez moc neunieslo tie repra musel som urobit kostru z hranolcekov tak ci plato v Astre neco vydrzi?

Dik za vsetky mozne reakcie 8)

A ze teda sorry za zneuzitie temy ale nechcem zakladat new ked netreba, a btw ak by ste mi chceli nekdo radit zosik a nevim co nechcem, radio ma ten one predzosilovac ci co a to staci :lol:
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU
Odpovědět