ok za tie 3-4 roky sa potom nezabudni ozvaťDj.radim píše:Jak tak na to koukám,tak se v Hranicích protáhnu taky,jestli bude čas![]()
Padre komplet výsledek bude super,jak mi uděláš cenu,tak ji od tebe za 3-4roky koupím![]()

ok za tie 3-4 roky sa potom nezabudni ozvaťDj.radim píše:Jak tak na to koukám,tak se v Hranicích protáhnu taky,jestli bude čas![]()
Padre komplet výsledek bude super,jak mi uděláš cenu,tak ji od tebe za 3-4roky koupím![]()
ano Depa ty máš origo Hella???YANEK píše:depa co ?
Jocker píše:Taky sem si vsiml jsem zvedavy jaka bude kvalita...a jestli bude nějaký problém s instalací... co budeš dávat dovnitř?
mám kamaráta ktorý sa špecializuje na Ople ma servis a ten mi to všetko zohnal len cenu za komplet mi ma zavolať až zajtra lebo mu ešte neprišli tie prechodky s D2S na HID.potom ti dám vedieťJocker píše:Kde jsi kupoval ty vnitřnosti? na kolik tě to přišlo?
diky no mal by si vidieťSkuti píše:Světla šupa, doufám že ty taky už uvidím na sraze.Kolik tam dáváš xenony? Myslím teplotu? 6000k?
na tento https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=12669lukaskpd píše:pekna na jaky zraz sa chysta?
no to hej ale aspon si urobím výletlukaskpd píše:to mas celkom dialku z popradu nie ?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |