achhhhh jooooo,to je to 21 století

Právě že né,dám hledání jak tv,tak i dvbt.U klasické tv mi to ještě vyhledá čt1 a novu a dvbt třeba jen 8 programů a ještě to cukáadam09 píše:A davas digitalni ladeni ? Neladis to pres analagovy ?...z nikoho nechci delat v*la
..ale stane se
EDIT: ja mam taky LCD ne LG ale mam na vyber jestli chci koukat na analog nebo na dvbt
p.s. Přece nebudu volat nějakému opraváři,aby mi šel naladit tvCapone píše:Právě že né,dám hledání jak tv,tak i dvbt.U klasické tv mi to ještě vyhledá čt1 a novu a dvbt třeba jen 8 programů a ještě to cukáadam09 píše:A davas digitalni ladeni ? Neladis to pres analagovy ?...z nikoho nechci delat v*la
..ale stane se
EDIT: ja mam taky LCD ne LG ale mam na vyber jestli chci koukat na analog nebo na dvbtPrávě,že je mi divné,když u straré tv s touto anténou jsem chytnul vše
+ když dám hledání jen gigi,tak mi to najde : Novu,Novu Cinemu,Prima,Prima Cool,Barandov tva signál je na hov.o
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |