z kuřáka nekuřák, ale za to feťákTrdlo píše:Renku, držím palce. Hlavně vydržet. Doporučím Ti navštívit centrum odvykání tabáku, dobře poradí a dá se díky nim přestat lehčeji. Dnes se prodávají prášky, které polykáš 2 krát denně a mají tu úžasnou funkci, že se naváží na receptory, které očekávají nikotin a díky tomu nemáš takovou chuť kouřit. Sám jsem na podzim přestal, hlavně díky těm práškům. Že kouřím dál, za to můžou extrémně stresové situace, které u nás doma nastaly. Jak bylo psáno výše, prostě jsem pak ty léky vynechal a znova si zapálil, ale i tak jsem to měl po konzultaci s lékařem a bude následovat opět konec.
Prostě koukni sem: http://www.odvykani-koureni.cz/, objednej se on-line a uvidíš, že s jejich pomocí to půjde rychleji.
Můžu upřímně říct, že s pomocí těch léků co mi napsali prostě nemáš chuť na cigáro. Bomba. (a to je tak super poradna, ne že by Ti řekli - nesmíš, teď hned přestaň, ale dali mi ty prášky, začněte je brát a fakt postupně jsem zjistil, že si nezapálím... Doktorka na mně pokaždé jen, nenuťte se, nechte tomu volný průběh) Opět začnu zobat, jen teď musím mít ještě chvíli pauzu.
Nechtěl si napsat místo to že mu někdo něco nedodá konkrétně někomu?
Buď rád, že to típnuli... Jsou lidé, co ti místo toho řeknou A JE TADY SNAD NĚKDE NAPSÁN ZÁKAZ KOUŘENÍ???
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |