No palubka Astry G je taky jedna z tech co celkem vrzou Ale Oktavka je jeste dobra... takova fobie to je teprve neco. Ty pedaly.... to je neco strasnyho - to je jak dys slapes do kyblu plnyho sracek
Švagr má ochcávku combi 4x4 1,8 TDi nevím kolik Kw ale snad 81 a má ji chipnutou taky nevím nakolik. No a nedávno se mu odporoučela převodovka do věčných lovišť. Jezdí ale celkem jako prase a asi řadí i jako prase, protože když jsem řídil jeho služebního Megana tak s tak vychechtlanou a rozhrkanou převodovkou jsem se ještě nesetkal. Tu ochcávku mi nepůjčil.
AstraDTI píše:No palubka Astry G je taky jedna z tech co celkem vrzou Ale Oktavka je jeste dobra... takova fobie to je teprve neco. Ty pedaly.... to je neco strasnyho - to je jak dys slapes do kyblu plnyho sracek
Mě také zatím nevrže...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Taky bych rek ze to jezdi na 95. A i kdyby byl doporucenej 98 tak to 95 zvladne stejne dobre jako FSI. Byva tam cidlo klepani a rozezna to palivo. Vetsina aut co jezdi na 95 ma program i na 91 oktanovej benzin.
Tak jsem ji byl omrknout, ale nakonec jsem ji nevzal. Kdyby si ji nekdo jel prohlidnout, tak dodam info, co bazar nerekne. Nefungujou el. zrcatka, chce to komplet novy brzdy, tim myslim i vsechny ctyri kotouce a navic byla trefena na levej zadek, i kdyz je to spraveny docela slusne. Jinak supr zvuk a jede jak krava, to se musi nechat
Tady je link: http://www.tipcars.com/basic/karta.php? ... =M&Lang=cz