, nasadit deflektory na přední okna, přimontovat hasičák pod sedadlo řidiče, vyměnit manžety u řadičky a ruční brzdy, a dát jinoun kouli, hodit modře obšité koberce a doladit nápisy od rychléhoradima
, nasadit deflektory na přední okna, přimontovat hasičák pod sedadlo řidiče, vyměnit manžety u řadičky a ruční brzdy, a dát jinoun kouli, hodit modře obšité koberce a doladit nápisy od rychléhoradima  A taky udělat pár fotek ....
 A taky udělat pár fotek .... , nasadit deflektory na přední okna, přimontovat hasičák pod sedadlo řidiče, vyměnit manžety u řadičky a ruční brzdy, a dát jinoun kouli, hodit modře obšité koberce a doladit nápisy od rychléhoradima
, nasadit deflektory na přední okna, přimontovat hasičák pod sedadlo řidiče, vyměnit manžety u řadičky a ruční brzdy, a dát jinoun kouli, hodit modře obšité koberce a doladit nápisy od rychléhoradima  A taky udělat pár fotek ....
 A taky udělat pár fotek .... Ty plynové vzpěry na kapotě jsou z vlastní zahrádky, nebo origo?
 Ty plynové vzpěry na kapotě jsou z vlastní zahrádky, nebo origo? 
   to je opravdu hnus-snad sneseš trochu kritiky)
 to je opravdu hnus-snad sneseš trochu kritiky)Ne, to je už vlastní zahrádkaM.erik píše:Jj, krasavice!Ty plynové vzpěry na kapotě jsou z vlastní zahrádky, nebo origo?

A kde to roste?
  A kde to roste?  Už delší dobu je hledám, ale nic jsem nenašel.
  Už delší dobu je hledám, ale nic jsem nenašel. 
 krásný kočár bez jediné výtky
  krásný kočár bez jediné výtky  
Třeba tady : http://tuning.autodoplnky.cz/vzpery-kap ... -s17659619M.erik píše:A kde to roste?
Už delší dobu je hledám, ale nic jsem nenašel.
jasněHribek píše:Krásná, krásná, jsi vážně krásná....
(ale ty chrom kliky
to je opravdu hnus-snad sneseš trochu kritiky)
 kritika nevadí ....já to s nimi už koupil, ty si tam dal ten skopčák ...nevím, jestli by vydržel lak, kdybych to chtěl sloupnout a jak to pod nima vypadá .....
 kritika nevadí ....já to s nimi už koupil, ty si tam dal ten skopčák ...nevím, jestli by vydržel lak, kdybych to chtěl sloupnout a jak to pod nima vypadá ..... 

ale super auti
 ale super auti ..to sem tam nějak chyběl zrovna
 ..to sem tam nějak chyběl zrovna   

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |